Als extra Viber kosten

onverwacht Viber kosten kan worden veroorzaakt door een hoge consumptie van gegevens en uitgaande gesprekken. meer informatie hier & vermijd verrassingen! De boodschapper en de VoIP-dienst de Viber app wordt aangeprezen als gratis, maar kan ook het gevolg zijn van onzorgvuldig gebruik van extra Viber kosten.

Onverwachte kosten wanneer Viber gratis VoIP providers

De nog relatief onbekend in Duitsland Messenger met VoIP-functies geniet een grote populariteit in andere landen. Geen wonder, want de provider combineert vele voordelen van andere diensten. De Viber Gebruiksvoorwaarden op vrije base geen maandelijkse kosten. Bovendien moet geen aparte account ingesteld, omdat voor de installatie gaat een telefoonnummer. Net als bij vele andere VoIP-diensten is de Het bellen en voor het verzenden van berichten tussen gebruikers van de app voor gratis. Hetzelfde geldt voor video en audio gesprekken tussen Viber-gebruikers. Viber kostenHoe kan extra Viber kosten? (Foto: Viber Media Inc.)

Viber kosten door middel van het gebruik van gegevens

Opgemerkt dient te worden dat de dienst stuurt alle gegevens op het internet. Of de aanvraag op de computer thuis of op uw telefoon is geïnstalleerd, het maakt niet uit. Dus vallen, tenzij een openbare Wi-Fi wordt gebruikt voor het gebruik van alleen de Kosten voor de gewone Internet op. Bij gebruik van de Viber-app op je telefoon, moet elke gebruiker zich bewust zijn van de voorwaarden van zijn mobiele contract. Vaak is er een vast tarief die hoge snelheden Internet vaste gebruiksgegevens garandeert. Forfaitaire klanten zijn momenteel actief bij videobellen gevaar snel hun data volume te realiseren. Dan volgt afhankelijk van het contract ofwel het smoren van de surfsnelheid of meerverbruik wordt apart in rekening gebracht. Klanten zonder vast tarief betalen voor elke gebruikte megabyte, wat kan leiden tot hoge kosten. Hetzelfde geldt voor het gebruik van de VoIP-app in het buitenland. Zelden internationale gebruiksgegevens met de forfaitaire kosten worden gedekt. In de meeste gevallen worden de verbruikte eenheden afzonderlijk gefactureerd, vaak tegen zeer hoge prijzen. Daarom beveelt aan om altijd gebruik van een draadloos netwerk met het oog op extra kosten voor Viber te vermijden.

Kosten voor uitgaande communicatie

Het gratis gebruik van de dienst vereist dat Viber op beide apparaten is geïnstalleerd. Hoewel u ook telefoonnummers waarvoor de aanvraag niet is geïnstalleerd kan bellen, maar dan vallen in aanvulling op het Internet kost meer kosten. Het verzenden van SMS-berichten is altijd gratis. Dit zal niet worden gefactureerd door de mobiele contract en na prepaid principe betaald. De kosten verschillen per regio en kan worden geraadpleegd op de website van de VoIP-dienst. In het geval zal Viber Out rekening worden gemaakt op de productiekant. een bedrag wordt gestort op deze rekening, de Viber kosten van uitgaande gesprekken zal opnieuw worden opgeladen door het. Viber kosten rekening(Foto: Viber Media Inc.)

map