permanent alle Picasa-webalbums verwijderen: Hoe het werkt

Wie de lange termijn verwijderen Picasa-webalbums willen dat de synchronisatie uit te brengen met je telefoon! Lees nu hoe het te doen!

Picasa is een bekend beeld-programma, dat wordt aangeboden als een gratis software sinds de aankoop van Google in 2004. U kunt hier downloaden Picasa gratis. De Photo Manager is zeer geschikt vanwege zijn eenvoudige structuur en behandeling voor beginners. In aanvulling op de actieve steun voor het archiveren en beheren van beelden, de tool heeft ook een aantal beeldbewerkingsfuncties aan boord. Sinds 2006, is ook een webservice die de Picasa-webalbums zogenaamde aangeboden. Er Foto's kunnen online worden opgeslagen en overal toegankelijk gemaakt. Echter, de rechten op het gebruik van Google om de foto's kritisch worden beschouwd. Wie daarom zijn Picasa Web Albums te wissen en wil niet verder synchronisatie met uw telefoon, moet u hieronder de instructies volgen. verwijderen Picasa-webalbums(Afbeelding: Google / Redactie)

verwijderen Picasa-webalbums en privacy te beschermen

Wie maakt gebruik van de Web Albums Picasa moeten zich ervan bewust dat Google automatisch toestemming om de foto's te gebruiken voor de commercialisering van zijn diensten zal ontvangen. In de algemene voorwaarden die als volgt geformuleerd: verwijderen Picasa-webalbums Gebruiksvoorwaarden(Afbeelding: Google / Redactie)Wie niet akkoord gaat met deze voorwaarden, moet zijn foto's te verwijderen uit het webalbum. Echter, een echte verwijderen het account werkt alleen als je hun Google-account verwijdert. Dit betekent ook dat alle andere diensten van het internet reuzen zoals Gmail, Drive of Google Calendar niet meer beschikbaar zijn. Daarom alleen de foto's van de Picasa wordt aanbevolen om albums te schrappen en verdere synchronisatie met een smartphone in de tweede stap te voorkomen.

verwijderen Picasa online content en Web Albums

Als u alle foto's en albums in Picasa-webalbums verwijdert, dient deze pagina eerst worden genoemd. Er, de gebruiker logt in met hun Google-account, is er e-mailadres en wachtwoord. verwijderen Picasa Web Albums Album selectie(Afbeelding: Google / Redactie)In de tweede stap wordt de plaat gekozen, dat moet worden verwijderd. Wie wil alle albums wilt verwijderen, begint net aan op elk gewenst. Helaas is er geen manier om alle albums in één keer te wissen. Als de gebruiker in het bijzonder album, zijn commando's getoond boven de foto's. Er Klik op Acties en selecteer de optie Album verwijderen uit het dropdown menu. Google nu weer vraagt ​​of u zeker weet dat u het album wilt verwijderen. Hier bevestig met OK. verwijderen Picasa-webalbums optie(Afbeelding: Google / Redactie) Als u alle Picasa-webalbums verwijdert heeft een omslachtige manier om te gaan. Aldus is deze reeks stappen moeten nu worden herhaald voor elke plaat.

synchronisatie uit te schakelen met de mobiele telefoon

Dus niet onopgemerkt blijven nieuwe foto's belanden in het web album, moet synchronisatie met uw telefoon worden uitgeschakeld. Zo is de web album blijft leeg zelfs permanent. Voor deze, de gebruiker gaat eerst naar zijn mobiele apparaat in de instellingen en klik daar op de rekeningen & Synchronisatie. Er zal het gebied van de Google-accounts worden geselecteerd. Binnen de accountinstellingen alle mogelijke synchronisaties worden opgesomd, bijvoorbeeld, met de contacten en de agenda. Picasa-webalbums Telefooninstellingen verwijderen(Screenshot: Redactie)Aan de onderkant van de lijst met afbeeldingen manager Picasa kan worden gevonden. Het vinkje nu te verwijderen en synchronisatie is uitgeschakeld. Op deze manier kan de gebruiker ervoor dat de Picasa-webalbums worden verwijderd in de lange termijn en blijven. verwijderen Picasa-webalbums Sync(Screenshot: Redactie)

map