Zo kunt u Picasa foto’s verwijderen!

Soms is het nodig dat de foto's moeten worden verwijderd. slimme over de verschillende methoden en nu verwijderen Picasa foto's! Het beeld management software Picasa is een van de meest bekende en populaire op dit gebied. Het is niet alleen geschikt voor het archiveren en beheren van foto's; men kan dus ook afbeeldingen en share te bewerken in de vorm van Picasa-webalbums met andere gebruikers. Hier kunt u de laatste versie van Picasa gratis. verwijderen Picasa foto's

verwijder Picasa foto's - Hier is hoe!

Vooral de Share-functie met zich mee brengt de noodzaak dat de upload kan snel en gemakkelijk weer nodig worden verwijderd, zoals wanneer andere mensen op de foto's is te zien dat zou niet zichtbaar zijn op het internet, of indien het auteursrecht is geschonden en rechthebbenden de Picasa verwijderen aandringen beelden. Hoe het precies werkt wordt uitgelegd in de volgende stap-voor-stap instructies.

Verwijder hele albums

Met de albums zijn voorzien van Picasa-gebruikers kunnen virtuele groepen foto's die afkomstig zijn uit verschillende mappen op uw computer te maken. Het totaal is ruwweg vergelijkbaar met een afspeellijst voor foto's. Met slechts vier klikken kunt u de records te verwijderen. Ten eerste, klikt u in Picasa op de pagina Mijn foto's op het album dat u wilt verwijderen. dan Acties > Klik album verwijderen. Ten slotte wordt het wissen bevestigd met de OK-knop en de Picasa foto's zijn verwijderd. Opgemerkt wordt bij deze werkwijze: Na het verwijderen van het album, de originele foto's uit verschillende mappen blijven op de computer.

afzonderlijke foto's verwijderen

Moet niet het hele album, maar een of meer foto's worden verwijderd, gaat u als volgt te werk:

  1. 1&# 46; Ten eerste, klikt u in het menu op de knop Organiseren.
  2. 2&# 46; Nu in het overzicht, worden de foto's geselecteerd om te worden verwijderd. Tip: Als u op de CTRL-toets ingedrukt terwijl het selecteren van meerdere foto's can'll gemarkeerd in een stap voor verwijdering.
  3. 3&# 46; Zijn de gelabelde foto's, klik op de knop Verwijderen.
  4. 4&# 46; Ten slotte wordt de deletie bevestigd door te klikken op OK.Individuele foto's kunnen worden verwijderd wanneer u Acties klikt > Klik op deze foto Delete en bevestig het wissen met OK.

beperken zichtbaarheid van Picasa afbeeldingen

Wil je de foto's zichtbaar niet verwijderd worden, maar alleen niet meer in het openbaar voor iedereen op het netwerk, dan kunt u de zichtbaarheid van de foto's met verschillende methoden te beperken. Het hoogste niveau van privacy ingeschakeld om Picasa alleen voor mij. Wie selecteert de instellingen van een album met de zichtbaarheid alleen voor mij, dus alle personen uit de Shared met overzicht voor dit album te verwijderen. Zijn geselecteerde mensen op een album hebben toegang, slechts ongeveer vrienden of familie, dan kunt u, bijvoorbeeld, beperken de zichtbaarheid van het album via een link met toestemming sleutel.



map