Zoek WhatsApp groep en zie: Is dat mogelijk?

Kan de gebruiker na een Zoeken WhatsApp groep, waarin hij is geen lid? En er is een WhatsApp zoeken na het downloaden van WhatsApp rechtstreeks voor specifieke naam of inhoud van de groep in de chatgeschiedenis te bladeren? Wij zullen alle vragen over deze hieronder te beantwoorden. Leer Nu Meer over "Zoeken WhatsApp"!

U kunt een WhatsApp groep te zoeken en deel te nemen in het openbaar chatgroepen?

WhatsApp groepen worden steeds populairder. Veel WhatsApp gebruikers missen deze openbare chatgroepen en willen een WhatsApp zoekfunctie om groepen te vinden over specifieke onderwerpen, hun eigen gebieden van belang of hobby's. Om een ​​specifieke WhatsApp groep te vinden en vervolgens een verzoek om lid te worden van de desbetreffende groeps-chat te worden en om daar deel te nemen aan de discussie. Helaas is er momenteel geen manier om direct te zoeken naar WhatsApp groepen en om ze te vinden.

Zoeken WhatsApp groepKunt u zoekt na een bepaalde WhatsApp groep en lid zijn er?

Openbare groepen bestaan ​​alleen in de WhatsApp bètaversies

In plaats van een dergelijke mondiale zoekfunctie, helaas, een van de beheerders groep geaccepteerd te worden als lid van alleen de optie blijft vragen. Men kan ervan uitgaan dat dit zal veranderen in de toekomst in de WhatsApp-bèta's openbare groep reeds kunnen worden gemaakt. Het is dan ook mogelijk om deel te nemen, zonder de noodzaak om een ​​vervelende verzoek om een ​​beheerder te maken. Zolang deze functie nog niet is opgenomen in de standaard versie van WhatsApp, blijft het een feit dat de gebruiker moet afzien van dergelijke groepen WhatsApp zoeken.

WhatsApp zoekfunctie voor alle chats

Immers, de optie beschikbaar is om te kijken in hun eigen WhatsApp groepen voor een specifieke naam van de groep of specifieke inhoud die is vervangen. Deze zoektocht WhatsApp beperkt zich uiteraard tot de groepen waar men is zelf lid. Onder WhatsApp voor Android opent de gebruiker de zoekopdracht met het vergrootglas pictogram in de bovenste balk. Hier geeft hij de gewenste frase of groepsnaam en onmiddellijk een lijst waarin groepen en chats die verschijnt. De zoektocht loopt daarom niet alleen aan groepen maar ook alle andere WhatsApp chats.

zoeken met de WhatsApp zoeken naar woorden of zinnen binnen de chatgeschiedenis

De gebruiker kan zoeken via de WhatsApp waardoor het een uitstekende optie bij de hand om elk bericht en de woorden in hun eigen chatgeschiedenis te zoeken. Alle zoekresultaten worden daardoor uitgegeven met de corresponderende datum. Door te klikken op de respectievelijke zoekresultaten, eindigt de gebruiker rechtstreeks op de juiste locatie in de chatgeschiedenis. Het zoekwoord wordt geel gemarkeerd.

map