laptop Afrekenen

Laptop Checkout is het uitrusten van stationaire en mobiele Windows-computer vanaf een eenvoudige kassa programma. de demo is vooral gericht op kiosken en kleine winkels, die niet willen om een ​​kassa apart in te stellen.

Laptop Afrekenen downloaden zo eenvoudig en helder kassa programma

de kleine Helper voor kantoor en de dagelijkse activiteiten werd ontwikkeld met de volgende specificaties volgens de auteur: "Carry me een kassa programma dat werkt met een laptop zonder een printer. Met vier productgroepen die aan een BTW-tarief kan worden toegewezen. Zonder enige inventaris, maar met een opname van de dagelijkse totalen en met de mogelijkheid van een afdrukken van bonnen en afronding. Maar: eenvoudig en duidelijk en computer leek te gebruiken."

Laptop Afrekenen Download

Maximaal vier productgroepen zijn geregistreerd en beheerd

Deze criteria zelfopgelegde met de optisch niet veeleisend programma geheel. Het oppervlak van de laptop Checkout zich voordoet eenvoudige maar functionele. Maximaal vier productgroepen de virtuele kassa accepteert. In een voorbeeld toont de kassa de output document van de geïntegreerde ontvangst printer. De software beheert ook een lijst met artikelen op aanvraag.

BTW-bedrag vrije keuze

In de instellingen kan worden bepaald door de Laptop Afrekenen Download en de installatie kiest zelf het bedrag van de BTW kan worden, zodat het programma past heel goed om hun eigen operationele eisen. Alle verkopen op een dag een overzicht van de beheerder in een heldere dag final samen. de hoofdkenmerken Laptop Checkout overzicht:

  • Vier productgroepen met gratis BTW bezetting
  • Dag van de inzameling en de dagelijkse afdruk
  • Ontvangst afdrukken in combinatie met een printer
  • BTW uitzetting van Bon
  • Ontvangst tijdschrift met de mogelijkheid van een herdruk
  • Bereken het wisselgeld en evaluatie productgroep
  • Het verzamelen van de BTW totalen
  • productlijst
  • Busboy in de statusbalk

Laptop Afrekenen downloaden productgroepen

Laptop Checkout werkt goed voor kleine winkels

Laptop Checkout downloaden is met name voor kleinere bedrijven die afzien van Inventory Management, Bijvoorbeeld, kiosken, moeder en pop winkels, copyshops, cadeauwinkels of iets dergelijks. De nieuwste versie ondersteunt nu ook negatieve bedragen, is toegewezen aan een speciale sleutel en een gratis naaminvoer. De auteur wijst erop dat de shareware voor Windows 7 en 8 moet altijd worden uitgevoerd met beheerdersrechten, zodat de Bons programma en de data kan schrijven. Andere programma's op het gebied van voorraadbeheer kan worden gevonden in onze software catalogus gratis te downloaden. Eenvoudige contante programma voor bedrijven en winkels Met de Laptop Checkout krijgen kleine bedrijven en kiosken een eenvoudige kassa programma bij de hand. Dankzij de ingebouwde ontvangst printer zelfs professionele certificaten van hun eigen klanten kunnen snel en betrouwbaar worden gecreëerd.

Beperkingen van laptop afrekenen

Demo Let op de bon. Final afdrukken werkt niet in de demo-versie.

map