WISO Mijn kantoor

met de WISO Mijn kantoor Download een competente partner komt rond het kantoor werken op de pc. Individuele bedrijven en freelancers te maken van de digitale Bürohengst WISO Mijn kantoor 365 wettige brief van het aanbod op de aanmaning, het beheer van de financiën van bank tot Elster en nog veel meer.

Bancaire transacties gedaan met de WISO Mijn kantoor Download

een record omzet en uitgaven in het kasboek, automatische pick-up van de remittances & Co. bij de bank, de integratie van alle gegevens in het boekhoudsysteem met een paar klikken en de voorbereiding van fiscale aangiften, met inbegrip van Elster overdracht direct vanuit het programma - er lacht het hart van de zelfstandigen. Daarnaast evalueert WISO Mijn kantoor data verzameld en zijn in chief rapport gedetailleerde informatie over de huidige activiteiten, alsook de algemene situatie.

De geïntegreerde hulpprogramma's voor tekstverwerking en het plannen van taken kalender samen met compleet office pakket. Werkelijke bereiken ondernemen en samenwerken met collega's en andere bedrijven via de geïntegreerde teamwork module. Zo werken allemaal op dezelfde data base en vermijd overbodige werk van de basis van verouderde gegevens. Voor het uitwisselen van gegevens met andere toepassingen kunnen ook meerdere import en export opties en een kantoor connectiviteit.

WISO Mijn kantoor Download

Overigens, zelfs het beheren van klantgegevens maakt Mijn kantoor gemakkelijk. Flexibele filteren en sorteren opties, gebruikers vinden snel en efficiënt vinden van de juiste contactpersoon. Een speciale traktatie is het online postkantoor. In plaats van druk, zakken brieven en brengen naar het postkantoor, de moderne kantoormedewerker verzonden correspondentie met klanten, leveranciers, banken en kantoren met een paar klikken op de online postkantoor. Voor een kleine toeslag op de gebruikelijke verzendkosten documenten merken worden gedrukt, gefrankeerd en verzonden door een professionele service. Dit is handig en bespaart tijd, en dat is dat we allemaal weten, geld. Wie op zoek is naar meer office management tools gratis te downloaden, vindt u in onze uitgebreide software catalogus.

Beperkingen van WISO Mijn kantoor

30 dagen op proef, waarvan de inschrijving bij de provider nodig.

map