met de Foto's naar G-code downloaden de gebruiker zet gemeenschappelijke JPG en PNG in G-code afbeeldingen. Zodat het programma blijft graphics voor het aansturen van diverse CNC-machines.

De beelden van G-code te downloaden voor het graveren-achtige beelden

CNC middelen "computergestuurde numerieke besturing" en een werkwijze voor de controle van werktuigmachines, zoals malen. De G-code voor numerieke besturing programmeertaal, die wordt gebruikt voor de besturing van CNC machines. Deze tool wordt gebruikt voor het malen van beelden, zoals u het maximale zaagdiepte en de afstand tussen de afzonderlijke tracks met hem kunt selecteren. Bovendien staat het programma om de diepte van de insnijdingen in het materiaal aan te passen.

Foto's naar G-code downloaden

Aan het einde van de shareware creëren van een 3D-voorbeschouwing. Foto's naar G-code voorziet in een exportfunctie beschikbaar, die de output formaat van de tool met CAD-programma's compatibel maakt. Welke software op de bouw en de handel voor gratis download bevat onze goed gevulde downloaden catalogus.

Gemakkelijk te gebruiken en ook zeer eenvoudig

De tool gemaakt door CAD-KAS maakt visueel niet bijzonder veel: In het bovenste gedeelte is er een kleine menubalk, die is uitgerust met de belangrijkste functies en in het midden is het zoekveld voor de verschillende bestanden. Het oppervlak is zeer netjes met het, maar zo simpel is op het eerste gezicht.

Foto's naar G-code te downloaden programma-interface

Wie moet vaak zelfs beelden omzetten in G-code voor het downloaden van beelden naar G-code is gewoon het ding, want met deze tool afbeeldingen worden toegepast op verschillende CNC-machines te besturen. Voor ervaren makkelijk te gebruiken, eenvoudig in ontwerp en afgerond met de 3D-preview, de shareware maakt goed op de computer en iets minder dan 60 euro zijn een zeer goede investering.

Beperkingen van foto's van G-code

14 dagen proef