tijdrekening

de Time-account Mijn downloads helpen bij het opsporen van de werktijd en de evaluatie van de overuren. De shareware geeft gedetailleerde analyses van hun eigen dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse werkuren.

Download tijd beheer gaat het overwerk en extra werk

Op een heel duidelijke manier tijd rekening presenteert de algemene evaluaties en vormt overwerk en extra werk. Ook scheiding van de verrichtingen die rechtstreeks in het programma of door een Excel-bestand. Degenen die Microsoft Outlook gebruikt, kunt u de urenstaten direct importeren in de lokale account. Alle gegevens worden opgeslagen in een open XML-bestand, zodat ze gemakkelijk kunt beheren en bewerken bijvoorbeeld in MS Excel.

Goede samenwerking met Microsoft Outlook

De werking van de arbeidsduur-manager blijkt vrij eenvoudig te zijn. De gebruiker voert het hoofdvenster gewoon een van zijn arbeidsduur inclusief overwerk. De Shareware kan plaatsvinden op zowel het werkstation en thuis voor gebruik als de gegevensuitwisseling informatie betrouwbaar en kunnen worden geïmporteerd. Om beide databases synchroon te houden, stuurt de tijd te nemen via e-mail naar zijn eigen Outlook-mailbox.

Time-account Mijn downloads

Time rekening houdt ook rekening met de werkpauzes

Het startscherm is verdeeld in vier gebieden. Linksboven zijn de velden voor de tijdregistratie. Hierbij kiest men de gewenste datum en de begin- en eindtijd in uren en minuten. Natuurlijk, de shareware rekening houdt met de werkonderbrekingen. Op verzoek kan de specifieke activiteit worden vastgelegd in een tekstvak. In de omgeving, waaronder automatische berekening van overwerk na week, maand, jaar, en in het algemeen.

Timesheets kan later worden gewijzigd in de tijd rekening

Een tabel bevat de rechterbovenhoek van alle tijden waarden reeds opgenomen. Met een dubbele klik op de gebruiker verandert een tijdregistratie of te verwijderen met de rechter muisknop. De keuze van de arbeidstijd Alle weergegeven per maand en het jaar. Rechtsonder overuren worden weergegeven. De balken tonen de respectieve laatste 12 maanden in een plus-minus index.

Time rekening Download Settings

Trial versie leest alleen de gegevens tot en met de 30e dag van de maand

De shareware versie kan onbeperkt worden gebruikt, maar heeft twee beperkingen. Voor één, verschijnt er een shareware rekening mee dat alleen verdwijnt na 30 seconden bij het opstarten, en aan de andere kant slechts een paar uur kan worden opgenomen totdat de 30e dag van elke maand. Veel andere programma's op "werkuren" omvat onze uitgebreide software catalogus.

Beperkingen van tijd rekening

Tijdregistratie is mogelijk in het proces alleen door de 30e dag van de huidige maand.

map