De bruiloft printer

de Wedding printer Download aangrijpt toekomstige bruidsparen om hun bruiloft krant ontwerpen onder zijn armen. Het gratis grafisch programma biedt een groot aantal sjablonen, illustraties en achtergronden voor het ontwerp van de bruiloft krant.

Wedding printer Download met ingebouwde tool

Het eindresultaat verplaatst zich via het internet of CD af te drukken naar een professionele drukkerij. Het huwelijk printer voert programma nieuwkomers ingebouwde wizard stap voor stap door het ontwerpproces. Met design templates en ingebouwde clipart verkregen eerste idee├źn voor het ontwerp van de bruiloft krant. Foto's of tekst aan een toekomst op te bouwen in de publicatie met een paar muisklikken. Een uitgebreide text database met meer dan 1.000 gedichten, citaten en humoristische teksten over het huwelijk, liefde en geluk voltooi de freeware.

De eigenlijke drukken besteedt The Wedding Printer: De bruiloft krant wordt doorgegeven via het internet of cd naar een professionele drukkerij dat het werk kosten in een selecteerbare pad en de kwaliteit van het papier produceert. De afgewerkte krant bruiloft komt een paar dagen later per post terug met de bruid en bruidegom op. De bruiloft printer faciliteert bruidsparen de weg naar een professioneel ogende bruiloft krant. De freeware biedt met tal van grappige templates zonder beperking van de creativiteit van de Vormende op het gebied van foto's en tekst.

Wedding printer Download

map