Adres Little komt zo gratis manager voor belangrijke contactgegevens op de computer thuis. Voor een netwerk geschikt adresboek schijnt met een opmerkelijk eenvoudige bediening en uitgebreide functies.

Adres Little downloaden: Eenvoudig adres beheer met handige functies

Dus je op met weinig inspanning tot 800 records waarvan relevante gegevens van de contactpersoon zoals adres, e-mailadres, website en de verjaardag vinden hun plaats en nu kunnen worden gemarkeerd en gekleurd. Van-adres Beetje uit ook kunnen ook enveloppen van de optie die een fancy logo geplaatst kan worden afgedrukt.

Contactpersonen met foto's

Op verzoek van de freeware gecontroleerd programma start adressen komende festivals wegen en uitgangen dienovereenkomstig. ook Hiermee wordt het adres Little vermeldingen als nodig foto's naar, aanzienlijk vergemakkelijken de identificatie van de contacten.

Adres Little Download

Adres Little beschermt tegen onbevoegde toegang met een wachtwoord

In de fabriek zorgt voor de Adres Little Download Invoervelden voor alle belangrijke gegevens. Daarnaast kan echter extra gebruiker vrij te maken, zoals vereist, vul ze met data en weergeven in een groep index en sorteren. een Search-functie zorgt voor de nodige overzicht op vrij grote adres voorraden. Ook de vereiste veiligheid is gewaarborgd: de map kan worden vastgezet als onbevoegde te slaan in de vorm van een ZIP-bestand als een back-up met een wachtwoord om toegang te krijgen.

Export van adreslijsten als Excel-spreadsheets

Adres Little wordt gecompleteerd door een geïntegreerde helpfunctie die nuttig ondersteuning biedt wanneer zij in zijn functies en door Export optie die de adressen uitgangen als een Excel-spreadsheet. Dit vereist MS Office of Excel versie 2007. Nieuw aan boord van het adres management heeft een geïntegreerde viewer geworden, de geëxporteerde adresgegevens door te dubbelklikken op de Windows Verkenner roept.

Synchronisatie en toegang tot de database worden geoptimaliseerd

In de huidige versie, wordt de leeftijd van de persoon in de linkerbenedenhoek van de foto grens bij het opgeven van een foto en geboortedatum. De fabrikant heeft ook een herziening van de synchronisatie en toegang tot de database. de Groep index kan nu worden opgeslagen als een CSV of XLSX-bestand. Andere adres kunt u vinden gratis te downloaden in onze software catalogus.

Adres Little Download Zoeken

Beperkingen van adres Little

De Freeware Edition kan maximaal 800 platen.

Beoordeling van de redactie

Adres Little Download Editor's Rating