MD adres

met de MD Adresboek Download brengen thuisgebruikers orde en duidelijkheid in hun contactgegevens. Tal van datavelden vast te leggen informatie van de naam op mail- en webadressen om telefoonnummers en geboortedata.

MD Adresboek Download met behulpzaam zoekservice

Een interface naar Google Maps adressen gunstig in verband met de online mapping service, het helpen, bijvoorbeeld bij het naderen zoeken. Spreken van zoeken: MD Adresboek bevat een zoekdienst die er geen telefoonnummers op naam of vice versa is bepalend voor de adressen om telefoonnummers. Voor de enquête in uitgestrekte adresdatabases MD Adres door groepering van gerelateerde records, evenals een zoekfunctie biedt.

Muisklik u doorgeven adressen blijven Word of Open Office en creëerden zo briefpapier. Bij een rond ding MD-mailadres is het adres gegevens te exporteren voor e-mailprogramma Outlook van Microsoft. Bovendien, natuurlijk, een printfunctie, en de output van de gegevens kunnen worden gebruikt in de draagbare apparatuur, bruikbaar managers niet ontbreken in PDF. In de huidige versie van de locatiemanager synchroniseert contacten met de MD-adres voor Android over de lokale Wi-Fi-netwerk. Wie op zoek is naar meer adresmanagement om gratis te downloaden, vindt u in onze uitgebreide software catalogus.

MD Adresboek Download

Beoordeling van de redactie

MD Adresboek Download Editor's Rating

map