adresbeheer

de Adressenbeheer downloaden maakt zijn naam en zorgt voor eventuele tot het organiseren van vele details. Dankzij een geavanceerde zoekfunctie Shareware een overzicht behouden, zelfs in grote databases.

Download adresbeheer met geïntegreerde postcodes databank

Bovendien, adresbeheer heeft een database aan boord, in de postcodes van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn gedekt. Het plotten van een nieuwe contactpersoon in de database, zal het adresboek automatisch in te vullen na het typen van de straat en de locatie van het veld met deze indicator. Eigenaars van een telefoon systeem ook adresbeheer erkenning van het adres op telefoonnummer. de manager wordt aangevuld met gereedschappen voor het schrijven en gedrukte vorm brieven, waaronder data transfer naar Word, met inbegrip van etiketten en verjaardag lijsten, met inbegrip van beeld.

Van dezelfde fabrikant, bovendien wordt gevonden, met adres via USB een draagbare variant van het adres met iets andere focus. Hier is inderdaad niet geïmplementeerd ISDN interface voor, maar onder andere een boekhoudkundige voor freelancers en / of zelfstandigen.

Adressenbeheer downloaden

Beperkingen van adresbeheer

Beperkt aantal records. De postcodes database wordt uitgeschakeld.

map