urenregistratie

Iedereen die op zoek naar een gratis Excel template voor het opnemen van de dagelijkse werktijden, moet de Timesheet downloaden toegang.

Time sheet download: Eenvoudige identificatie en controle van de werktijd

De tijd blad met sjabloon vangt de dagelijkse werktijd zorgvuldig, dus dat is altijd een goed overzicht van de gewerkte tijd in uren en minuten zijn beschikbaar. De Office Template biedt zowel medewerkers en leidinggevenden nuttige diensten voor de snelle en gemakkelijke identificatie en controle van de arbeidstijd. In de werkende template elke dag van maandag tot en met zondag zijn genoteerd. Voor elke dag vier tijdblokken kan worden ingevoerd. Pauzes worden automatisch afgetrokken van de gewerkte tijd.

Werken sjabloon voor Excel en andere spreadsheet-software

De tijd sheet download zorgt ervoor dat met een zorgvuldige uit de lijst week na week een goed overzicht en een betrouwbare detectie wordt gewaarborgd op het werk. De Office Template is compatibel met Microsoft Excel en gratis versie van 2007. Wie een ander spreadsheet zoals OpenOffice Calc in plaats van Excel gebruikt, kan de urenregistratie template ook worden gebruikt zonder problemen. Binnen de Office Template macro's worden opgenomen.

Timesheet downloadenTimesheet download voor gemakkelijke identificatie en controle van de arbeidstijd (Afbeelding: Timo moeder)

De groene gemarkeerde velden worden automatisch berekend

De behandeling van de urenstaat is eenvoudig. De auteur wijst erop dat de groen gekleurde velden automatisch worden berekend. Hier, neem dan verwijder alles of voer. Velden voor naam, voornaam, andere en week beschikbaar zijn. De tijden worden in het formaat 13:00 uur (voor 13:00) ingevoerd. De volgende kolommen worden weergegeven in de tabel: dag, datum, respectievelijk uit, uur in totaal, pauze, uren net en werk.

De totale werkzaamheden werkweek wordt automatisch berekend. In het kader onderaan aanvaardt de wekelijkse uren ingesteld, zodat u een goede vergelijking tussen de voltooide en geplande werkuren. Wie op zoek is naar meer sjablonen en formulieren voor gratis downloaden, vindt u in onze goed gevulde software catalogus.

map