spook

spook

Ghostwriter beheert teksten, uitdrukkingen en tekst passages. De freeware voegt nog een gemaakte tekst modules in Windows-toepassingen.

The Ghost Writer downloads op te slaan onnodig typen

Ghost Writer brengt de gebruiker onnodige typen en stelt een toespraak uitdrukkingen, groeten, bankgegevens en e-mailadressen met een muisklik of een bepaalde toetsencombinatie op de gewenste locatie. De freeware is ook erg goed voor het invullen van webformulieren. Ghostwriter overgebracht niet alleen eenvoudige tekst, maar neemt ook de belangrijke voor navigatie toetsen Tab en Enter. Met behulp van de TAB-toets kunt u naar de volgende en uiteindelijk verder te gaan met het invoeren van deze input van een invoerveld.

ghostwriter Download

Nuttig de tijdelijke aanduidingen voor dynamische tekst modules. Ghost Writer, de tijdelijke aanduidingen zijn beschikbaar om te gebruiken, bijvoorbeeld, de huidige tijd en datum, externe bestanden of hardlopen nummers. De oprichting van de tekst modules met ghostwriter bespaart veel typen. Tekstblokken zoals adressen, telefoonnummers, citaten en zinnen kunnen gemakkelijk worden opgeslagen en verzonden naar elke bestemming. Tal van andere tekst module Tools bevat onze software catalogus gratis te downloaden.

map