Afwezigheid / vakantie planner

Afwezigheid / vakantie planner

de Afwezigheid / vakantie planner downloaden van relevante resultaten voor het bedrijfsbesturingsgedeelte, personeelsmanagement en controlling. De software beheert een ongecompliceerde manier waarop de werknemers in bedrijven.

Afwezigheid / vakantie planner downloaden met vele evaluaties

De heldere structuur maakt onervaren bediening eenvoudig, omdat alle tabellen, rapporten, statistieken en grafieken automatisch worden getoond met de muis en opgewekt. Afwezigheid / vakantie planner werkt met twaalf duidelijke maanden tafels. De verschillende self-specifieke tekortkoming van redenen hiervoor zijn een kleurcode voor een snelle differentiatie in de maand tafels en individueel berekend.

De resterende vakantiedagen worden automatisch berekend in de maandelijkse tabellen. Voor elke werknemer kan een muisklik te creƫren het hele jaar door evaluatie, met inbegrip van default rate. Vakanties kunnen bovendien worden ingevoerd om de reeds gedeponeerde nationale feestdagen in de vakantie tafel met Afwezigheid / vakantie planner. Full-jaar Financieel overzicht met statistieken en bijbehorende grafieken kunnen worden weergegeven en een muisklik om specifieke redenen voor de afwezigheid af te drukken. Alle onderzoeken en statistieken worden afgedrukt in een duidelijk DIN A4-formaat. Diverse andere werktuigen gratis te downloaden, onze veelzijdige software catalogus.

Afwezigheid / vakantie planner downloaden

Beperkingen van afwezigheid / vakantie planner

De proefversie is operationeel 30 dagen.

Beoordeling van de redactie

Afwezigheid / vakantie planner downloaden van de redactie Rating

map