Succes Controle CRM beheert adressen en projecten om de toegang basis. Het kantoor assistent brengt ook om de opslag van documenten en kan worden aangepast dankzij de toegangscodes te openen voor de individuele behoeften van elke gebruiker.

Succes Controle CRM download bevat een groot aantal templates

In de fabriek brengt Succes controle CRM een interface naar Word, waaronder een aantal sjablonen voor documenten zoals facturen. Met slechts een paar kliks om zowel letters als leveringsbonnen of aanbiedingen te sturen per post of fax te creëren. Meerwerk faciliteiten bieden een waaier van tekstblokken. Hier zijn onder andere standaard teksten voor orderbevestigingen, offertes of betalingsherinneringen en -aufforderungen om uit te kiezen.

Wie vindt de juiste voor zijn doeleinden hier, gecreëerd in Succes Controle CRM eigen voorbeeldbrief. Succes Controle CRM wordt aangevuld met een geïntegreerde afdeling facturering, inclusief cash boek dat muisklik creëert facturen en druk Word passeert en natuurlijk ondersteunt de nieuwe SEPA-standaarden. Dankzij de zoekfunctie, wordt de gebruiker ook gevonden in grote datasets snel de gewenste klant terug te keren. staat voor freelancers en zelfstandigen overigens een gratis uitloper van deze software te downloaden met succes controle CRM gratis versie 18.4 klaar. Dit biedt dezelfde functionaliteit, maar is beperkt tot een gebruiker. Tal van andere programma's voor het beheer van de klant om gratis te downloaden zijn opgenomen in onze uitgebreide software catalogus.

Succes Controle CRM Download

Beperkingen van Succes Controle CRM

30 dagen op proef

Beoordeling van de redactie

Succes Controle CRM Download Editor's Rating