woord Creator

de Word generator downloaden genereert willekeurige woorden of teksten uit een repertoire van tekens die naar believen kunnen worden gewogen door de gebruiker door waarschijnlijkheden.

Word Generator Download met teller voor brieven en lettergrepen

De freeware bevat ook diverse extra functies zoals tellen van letters en lettergrepen. Wie op zoek is naar een eenvoudige voorbeeld merkbares nog ongebruikelijk wachtwoord generator zet het woord in beweging en een willekeurig aantal voorstellen onmiddellijk te ontvangen. De lengte van de woorden en het aantal termen gegenereerd in één passage kan worden voorgeschreven. Het woord generator gebaseerd op frequentietabellen van bijna alle talen met Latijnse alfabet. maar u kunt ook de letter anders gebruik maken van uw eigen lijsten van letters en lettergrepen of gewicht.

Afzonderlijke letters kan worden verwijderd of toegevoegd. Heel informatief tellers voor de letters en lettergrepen. Beschikbaar zijn een brief teller voor ANSI karakter, een teller voor twee en drie lettergrepen en een Unicode-teller voor letters en lettergrepen. Zo frequentie profielen voor letters en lettergrepen even welke tekst aan te maken en een frequentie tabel in HTML-formaat direct weer te geven. De geïntegreerde tekstverwerker maakt het zelfs mogelijk om volledige teksten te maken met als onderwerp, werkwoord, objecten en andere elementen. Er is geen installatie vereist. Het woord generator kan dus worden gebruikt op de verhuizing op een USB-stick. De freeware biedt vele manieren om te creëren en het tellen van woordenlijsten en teksten. Surprise effecten zijn garanties!

Word generator downloaden

map