De Sims 3

met de Sims 3 Download is één van de meest succesvolle video games aller tijden in de derde ronde. Spelers kunnen zich onderdompelen in de derde editie nog dieper in de virtuele wereld en met hun digitale avatars spannende avonturen.

De Sims 3 Download met tal van uitbreidingen van de Sims wereld

De Sims 3 viert meer de fijne kneepjes van het digitale leven. De speler bestuurde Sims hebben honger en dorst, moe of moeten gaan naar de badkamer. De verbeelding van de speler kent geen grenzen in de virtuele wereld. Zo kunt u uw eigen beschermelingen in het dagelijks leven, hoe ze bouwen huizen kijken, beklim de corporate ladder of hoe ze worden verliefd en ouder. In de sterke Sims community kunnen vrienden online te maken en nieuwe content downloaden voor hun eigen virtuele wereld.

Sims 3 DownloadSims 3 Download: The Sims in de derde generatie (Foto: Electronic Arts / Redactie)

Sims 3 draait het succes van de serie gaat

Met tal van Sims 3 uitbreidingen toe te voegen de Sims wereld toevoegen van nieuwe details. Dankzij de nieuwe snelle gameplay uitdagingen en beloningen zijn "De Sims 3" de speler meer vrijheid om te leven het leven van dromen en verlangens van hun eigen Sims of niet. De Sims 3 draait op het succes van de Sims-serie en bijgesteld. De laadtijden van de verschillende spel scenario's zijn ingekort en de mogelijkheden van de verdere ontwikkeling van de eigen avatars wordt verbeterd. Echte Sims fans voelen voor The Sims 3 direct thuis voelt en zelfs beginners leren het spel controles langs de weg, zonder hoge leercurve.

Andere interessante onderwerpen aan de Sims 3 is hier beschikbaar:

  • Haal het beste The Sims 3 mods?
  • Dit The Sims 3 Cheats moet weten!
map