Agrarische simulator 17

de Farming Simulator 17 Download zorgt voor een realistische blik op het leven en plichten als een boer: van zaad tot oogst.

Van de akker tot de Farming Simulator 17 Download

Wie heeft er genoeg van stedelijke franje, zou vernietiging van het Mate Vodka, laat de slang voor Berghain worden gelaten en in plaats daarvan pak 17 download voor Farming Simulator. Hier wacht niet alleen frisse lucht, maar meer dan 250 authentieke voertuigen van meer dan 75 licentie merken. Hier, hebben de Zwitserse ontwikkelaar van software Giants veel moeite besteed aan de werking van de machine zo authentiek en realistisch mogelijk te maken.

Farming Simulator 17 DownloadNa Farming Simulator 17 Download het realistisch vuil.

Een bloeiende boerderij

In aanvulling op de harde veldwerk op zware machines, ambtenaren hebben gehuurd of dieren moeten worden verstrekt. U kunt kiezen uit kip, schapen, varkens en koeien moeten regelmatig worden gevoed om melk te geven en eieren leggen. Wie vindt de beste voeding mix is ​​hier een duidelijk voordeel. By the way, kan worden bestuurd met de veehandel per se. Een derde manier om laten Talerchen stroomt in de landelijke fonds, de bosbouw; trouw aan het motto: Hout is het nieuwe goud.

talrijke innovaties

In aanvulling op de meer gedetailleerde en kleurrijke en vloeiende graphics, hebben de ontwikkelaars komen met een veel: Zo kan de maaier nu als een vrouw op het gebied van de ondergaande zon draw. Er is een ingebouwde radio-stations en de bijbehorende toegang tot extra Internet stations die schallen tijdens Ausmistens op de achtergrond. Wat overblijft is de multiplayer-modus, die werkt op de computer met een maximum van 16 op de console met een maximum van zes andere spelers. Daarnaast is de nieuwe editie scores met de volgende functies:

  • Voertuigen kunnen worden aangepast
  • Nieuwe planten zoals soja, zonnebloem, radijs of populieren
  • Verschillende meststof levels
  • Elastische banden voor volumineuze artikelen
  • De postzegels werden aangevuld door de AGCO Groep: Challenger, Fendt, Massey Ferguson en Valtra
  • Kleine items kunnen worden opgehaald
  • Met de auto, de stad kan worden verkend

Geschikt voor alle leeftijden

"Op het platteland, want er is geen zonde" - dat kan een beetje van het motto van de Giants software te downloaden 17 georiënteerd voor de Farming Simulator zijn. Dus laten slachten in het spel noch dieren noch hebben zij sterven in de afwezigheid van de voedselinname. Ook, die van plan is met zijn agrarische middelen van vervoer, om amok in de stad, komt bedrogen uit. Destructieve neigingen kan worden onderdrukt tot honderd procent. Dit maakt het spel een beetje benauwd, is het ook geschikt voor alle leeftijden.

map