Gameforge Levende

De client voor online gaming is ruwweg vergelijkbaar met Steam. De freeware is nu een voorwaarde voor de aanleg en exploitatie van een aantal wedstrijden van de fabrikant Gameforge. Als de Gameforge live te downloaden maar eenmaal geïnstalleerd, kan de toegang tot alle spellen vanaf elke computer worden gemaakt.

spelen met Gameforge Live Download Metin2 and Co.

Met het platform voor online games, krijgt elke gebruiker de bekendste en meest populaire Gameforge games op zijn computer. Alles wat je nodig hebt voor toegang tot het spel Eldorado, is een rekening en de gratis Gameforge Live Download. Na het vervullen van beide criteria, de poort opent naar 8 populaire games, die nu hebben bereikt elk met slechts één klik.

Gameforge Live Download

de Game portfolio omvat de volgende online games:

  • Metin2
  • AION
  • S.K.I.L.L.
  • Orcs Must Die! Unchained
  • Runes of Magic
  • NosTale
  • Elsword
  • 4Story

De installatie van de klant, die wordt gedaan binnen een paar minuten slechts eenmaal worden gedaan, en de rest zal draaien allemaal vanzelf. Dus de speler bijvoorbeeld alle Nieuws, updates en patches naar de Spelen altijd automatisch gedownload. Op deze wijze wordt gewaarborgd door de fabrikant die u kunt altijd gokt in de nieuwste versie van een spel. Dus als bugs en inconsistenties geëlimineerd of nieuwe details werden toegevoegd, zal de speler onmiddellijk profiteren van het hebben om actief naar beneden trekken zonder dat een nieuwe update. Degenen die willen een van de spellen voorbij te verlengen, hier is een ruime keuze aan de redactie & Mods voor alle online games gratis te downloaden.

Gameforge Live Download Games selectie

Magische en explosieve online spelwerelden

Door het downloaden van Gameforge Live-spelers zich kunnen onderdompelen in verschillende werelden van magie en fantasie. Ook aanwezig: Een van de meest succesvolle MMO's in Europa - Metin2. In dit online spel ontsnapt aan de speler in het Verre Oosten koninkrijken Chunjo, Shinsoo en Jinno. Na de impact van de enorme Metin Steen schilderachtige wereld is ondergedompeld in chaos, die nu nodig heeft om weer op orde te krijgen. De speler heeft de keuze uit vier verschillende personages, de bedreigingen en problemen te stoppen.

Ook in de RPG Runes of Magic of AION, waarin de wereld van Atreia wordt bedreigd, mystiek en magische krachten hebben een doorslaggevende rol. maar het spel client voor shooter fans veel in zijn bagage. In de actievolle spel S.K.I.L.L. Bijvoorbeeld, gamers geworden elite soldaten van de Special Force 2. Talrijke gevechten alleen of tegen maximaal 16 spelers te wachten om te worden afgespeeld. Veel andere aanvullende informatie en elk is een korte schets van de acties van online games zijn geïntegreerd in de client. De game platform is voorbij Links naar pagina's te ondersteunen en de respectieve gemeenschappen gewillig, maar die leiden naar externe sites. Wenselijk zou een oplossing binnen het oppervlak, evenals een geïntegreerde chatfunctie of sociale componenten zoals vriendenlijsten zijn. De hiervoor genoemde online game Steam voor fanatieke PC gamers brengt deze functies met feit. Het valt nog te bezien in dit stadium van de Gameforge live of iets dergelijks wordt geïmplementeerd.

Gameforge Live Download Ondersteuning

map