gehucht

gehucht

Degenen die niet kunnen kiezen tussen boeren en stedenbouwkundigen, best geadviseerd om gratis Township app. Het gebouw spel combineert beide gebieden en zelfs de handel in verre landen en eilanden, een mijn, een dierentuin, beroemde bezienswaardigheden en nog veel meer op de top van het op te schorten.

Het begint allemaal in de Township app met een kleine stad

Zoals gebruikelijk bij andere gebouw games zoals Farmville of SimCity BuildIT, heeft de gebruiker de eerste plaats natuurlijk de mouwen aan te pakken je mouwen op en netjes, de grote gimmicks voor zijn koninkrijk te behouden. de gamer wordt eerst met een niet nader genoemde kleine stad waar 70 mensen wonen en een aantal fundamentele dienst bestaat al begroet. Indien er een naam wordt gevonden, kan het met de groei van de wereld – praat met de bouw van huizen en gewassen – nu al te gaan. Als je voldoende uithoudingsvermogen is een kleurrijk koninkrijk kan toveren.

Township appTownship app – voor degenen die niet kunnen kiezen tussen stedelijke ontwikkeling en de landbouw zelf

Lange vertragingen in de bouw simulatie

Om daar sinds krijgen, maar het duurt een hele tijd. Hier, op het punt tot bloei komt, dat het in de Township Android applicatie is een freemium model. Ofwel neem je een veel geduld voor de wachttijd met of je vervelende al zijn vrienden en aangeworven hen om geld te verkrijgen. De derde optie is de in-app aankoop met echt geld – hier, maar je moet ervoor zorgen dat je niet accepteert. De producten kosten tot bijna honderd euro.

Township Android: Industrial zonder hart

kijken door de wachttijden van de tijd, het spel heeft ook een paar trends die kan de ene of de andere bittere oprispingen. Maar de keuze van de naam van de app is een beetje jammer. Tot slot, evenals de sloppenwijken in Zuid-Afrika wordt genoemd tijdens de apartheid.

Maar opvallender is de industriële sfeer van het spel, om het vriendelijk te zetten. De bio-industrie wordt bediend strikt genomen hier. De koeien worden gemolken machinaal zijn dicht bij elkaar in een te kleine stallen. Deze afbeelding is zichtbaar in alle gebieden. Het ontbreekt duidelijk aandacht voor detail en een landelijke idylle. Vooral omdat men niet in kan zoomen heel ver te kijken naar de dieren zo dichtbij. Stad kinderen voelen zich hier waarschijnlijk maar zeer comfortabel.

Township app ZooVeelzijdig gebouw ideeën, zoals de dierentuin

Diverse mogelijkheden voor de uitbreiding

Toch is de Township biedt app voor gamers, de macht en heerschappij over de wereld streven gek vele manieren. Bijvoorbeeld kan het gewas in fabrieken produkten worden verwerkt en vervolgens geëxporteerd. U kunt verschillende mogelijkheden voor recreatie in de stad te bouwen – de keuzes variëren van cafés en restaurants naar een dierentuin. Er is ook een mijn, waar je breken erts en kunnen waardevolle artefacten. Dus als geduld of brengt echt geld kan hier ervaren veel en te bouwen.

map