Emergency 112 - De brandweer Simulation

Emergency 112 – De brandweer Simulation

Simulaties zijn erg populair, omdat ze laten meestal erg realistisch over hoe dingen werken. Brandweer mannen en vrouwen, evenals de fans van de gevechten kracht kan in Emergency 112 Download virtuele ervaring hoe implementaties van equip gaan en wat te overwegen in geval van nood.

Emergency 112 DownloadDe Emergency 112 Download brengt een realistische simulatie van de brandweer op de computer. (Foto: Crenetic)

Emergency 112 Download en scherpe details

Oefening baart kunst. Maar niet altijd alles kan de eerste hand ervaren en uit te voeren. Daarom is een simulatie biedt de mogelijkheid een keer bijna doorlopen processen en op situaties die niet zo eenvoudig te implementeren kan simuleren.

Net brandweerlieden hebben te maken met veel verschillende situaties. Zowel professionele brandweerlieden en die vrijwilligersbrandbestrijders zijn altijd goed voorbereid. Een simulatie kan alle scenario’s, maar weer meer te maken pas in het vlees – en geïnteresseerden aan te trekken en meer van deze spannende behouden, maar ook zeer verantwoordelijke baan en ze in te komen. Dit is voornamelijk te wijten aan de hoge mate biedt 112 Download Details van de noodoproep.

Brandweerwagens scenario materialen

‘s kunnen willekeurig worden gegenereerd. Zo heeft de gebruiker besluiten in seconden, hoe verder te gaan – net als in het echte leven. Dan is het swing jezelf in de brandweerauto, selecteert u de juiste apparatuur en levens te redden. Onder andere zijn brandweerwagens, een ladder of een verandering loader volledig functionele klaar en een AI-gestuurde commando voertuig daar. Slangen kunnen flexibel worden verplaatst en te gebruiken realistisch.

Met de juiste keuze van apparatuur om olievervuiling te bestrijden supply auto-ongelukken en branden – zowel binnen als buiten – Verwijder. Dus noodgeval geldt 112 – Brandweerlieden simulatie als een van de op dit moment meest realistische simulatie games.

Emergency 112 Download materialenAlle benodigde materialen zijn vrij beschikbaar. (Foto: Crenetic)

Open wereld, maar met gebreken

Model voor de bewaker was de professionele brandweerkazerne Mülheim, maar de omringende stad is fictief. maar bij toeval het kan leiden tot een noodsituatie in een deel van de stad – en dus in elk gebouw – komen. Zelfs ‘s nachts, kan inserts plaatsvinden. Een navigatiesysteem in brandweerauto leidt de speler doen doel – en de weg is realistisch gesimuleerd.

Ook een multiplayer mode is er, dat nu ook een chatfunctie.

Helaas, het spel ziet er nog steeds vrij buggy, hoewel regelmatig gewerkt. Missions kan niet goed worden uitgevoerd omdat het spel vastloopt of glitches optreden. In het verslag wordt een aantal actieve spelers. De aanpak is echter zeer goed, maar het is een gigantische taak om een ​​zo realistisch simulatie spel over de extreem complexe kwestie van brandweerlieden.

Emergency 112 downloaden insertsRealistisch, willekeurige opdrachten kan worden ervaren – zelfs ‘s nachts. (Foto: Crenetic)

Systeemvereisten

U dient noodsituatie 112 downloaden controleren of uw pc heeft de volgende specificaties mee:

  • Besturingssysteem: Windows Vista / 7/8 / 8.1 / 10 (64 bits)
  • processor: van 2,6 GHz
  • geheugen: van 8 GB RAM
  • Harde schijf: min. 6 GB vrije
  • Grafische kaart: min. 1 GB VRAM (onboard videokaarten niet ondersteund)
  • DirectX 11
  • geluidskaart
  • Internetverbinding om te downloaden
  • Steam-account

Andere interessante simulaties met ons om te downloaden.

NordrheinTVplay afgespeeld via een paar scenario’s en onder andere onlangs deze stroom hier beschikbaar. Check it out pure:

map