asfalt 8

asfalt 8

De auto racespel serie asfalt van de fabrikant of ontwikkelaar Gameloft is één van ‘s werelds succesvolle games in hun divisie. De achtste deel van de naam Airborne werd pas vorig jaar uitgebracht en is ook beschikbaar als een toepassing voor Windows 8-pc’s. na gratis Asphalt 8 Download de speler kan deelnemen aan races op negen verschillende locaties over de hele wereld, waaronder IJsland, Frans-Guyana en Venetië. Echter, de meerderheid van de spelers waarschijnlijk meer geïnteresseerd in de meer dan 50 rodelen licentie fabrikanten zoals Lamborghini, Bugatti, Ferrari of Pagani te komen. Het zou regelrechte leugen, men zou beweren dat een gebrek aan racegames. Sinds de uitvinding van computer games zijn er ook race-, waar de graphics enorm door de jaren heen hebben verbeterd en – een bekende reclameslogan Zweckzuentfremden – nu scherper dan de werkelijkheid. Er zijn race games voor verschillende platformen, uit de verschillende game consoles zoals de Xbox 360 of PlayStation 3 naar Windows-pc’s, handhelds en smartphone apps. In onze download catalogus tal van race games met gratis download beschikbaar. Ook Asfalt 8 Airborne is verkrijgbaar als app voor Windows 8-pc’s.

Asfalt 8 download bevat verschillende plaatsen en auto’s

Na het gratis te downloaden Asfalt 8, kan de speler zijn auto kiezen uit een aantal luxe auto’s, waaronder bijvoorbeeld, modellen zoals Pagani Zonda of Lamborghini Veneno. Dit is geheel in een erkende fabrikanten. Maar niet alleen tal van sporten auto’s zijn beschikbaar voor de speler om uit te kiezen; hij of zij kan de scène te selecteren. Of u nu liever gaan in Venetië, IJsland of in de woestijn van Nevada op de piste, kunt u 8 download, zelfs nadat het asfalt te bepalen.

Asphalt 8 Download

Racing spel met muzikale steun

De juiste sfeer maak nieuwe realistische motor geluiden. En om het niet saai te maken, is het racespel is gemarkeerd op de juiste plaats met levendige muziek, waaronder de liederen van Bloc Party, Mutemath en The Crystal Method. je kunt nog steeds meer uit zijn auto door het downloaden en de integratie van professionele kits. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Sportwagens van vergunde top fabrikanten als Lamborghini en Ferrari 360 ° mogelijk sprongen door de lucht
  • 9 verschillende locaties geïntegreerd: Venetië, Guyana, de woestijn van Nevada, onder anderen Ontdek verborgen shortcuts!
  • Nieuwe claims systeem
  • Nieuwe game modes infectie en Tor-drift
    Voorwaarde voor een optimale game-ervaring zijn de processors x86, x64 of ARM. Andere systeemvereisten omvatten minimaal 2 GB geheugen en de grafische kaart DirectX11 functie 9.3. Grote racing game voor Windows 8-pc’s Fans van racegames moet Asphalt 8 Airborne klachten. Het gratis spel wordt geïnstalleerd met een Microsoft-account snel op de computer met Windows 8 en vloeibaar te gebruiken.
map