langer duren dan

langer duren dan

“Luiers zijn niet opgenomen in de aankoop”, waarschuwt de productie kant van het voortbestaan ​​shocker. Noodzakelijk als ze waren, echter, omdat tijdens het spelen Outlast kan ooit de controle over zichzelf verliezen.

De Outlast Download leert elke angst

Fans van het horror genre en single-player games moeten Outlast zeker downloaden. Het spel wordt gespeeld vanuit een first person perspectief de verslaggever Miles Upshur. Dit is toch wel de tip van een anonieme informant die in het psychiatrisch ziekenhuis “Mount Massive” dingen gebeuren die niet verenigbaar zijn met de eed van Hippocrates. Met camcorder en notitieblok te Upshur gaat ‘s nachts op de vervallen gebied aan de machinaties van Murkoff Society bloot te leggen. Tot op dit punt plot en omgeving zijn typerend voor het genre, maar heeft iedereen in de hoop om de weg freizuballern, niet op zijn plaats hier. Hoewel het spel combineert vele functies van het horror genre, maar de hoofdpersoon in Outlast is machteloos.

Outlast downloaden

In Outlast het gaat om overleven

Real horror komt van flauwvallen, en dat is wat maakt het Outlast downloaden voordeel. De speler heeft geen wapens of bovenmenselijke superkrachten. zijn enkel instrument is de nachtvisie zijn camera. Hoewel een blik in de duisternis energie kost, en batterijen zijn levensbedreigend. De speler interageert veel met zijn omgeving. Obstakels worden overgeslagen, wanden ter oriëntatie en zelfs de kleinste nissen gebruikt als schuilplaats. Zon is ook een onopvallende locker te verbergen en zorgt voor gruwelijke momenten van buiten adem wachten, terwijl de ademhaling en schuifelende geluiden (hopelijk) passeren. De missie is heel duidelijk te overleven. Medische dossiers en notities bieden interessante aanvullende informatie over het achtergrondverhaal van de afdeling “Onderzoek en naastenliefde”, maar hebben geen invloed op het verloop van het spel.

Outlast Download Night Vision

De ontwikkelaars van het spel kennen hun bedrijf

Het spel werd ontwikkeld door Red Vaten in Montreal. Al de oprichters van het bedrijf hebben gewerkt aan vele gerenommeerde games en Outlast duidelijk profiteert van deze ervaring. Het spel maakt indruk met de perfect uitgebalanceerde sfeer. Camerahoeken, motion blur, geluidseffecten en zeer gedetailleerde horror scènes combineren om Symphony of Horror. De aandacht voor detail blijkt ook uit de bewegingen weer resulteert in een meer realistische waarneming. Terwijl kruipen en het beklimmen van de speler zijn eigen armen en handen te zien, dragen de sporen van vroegere fasen. Het spel is september 2013 is als een PC spel op de markt en is uitgebreid vanwege de populariteit met versies voor de PlayStation 4 en Xbox One. Sinds juni 2014 de Download Outlast is ook: Klokkenluidersregeling aangeboden. Het is de proloog van het spel, wordt ervaren vanuit het perspectief van de bovenstaande informanten.

Goede horror met kleine gebreken Outlast de speler kende een slechte trip van de beste soort. De onmacht van het spel zijn ook de sterkte en zwakte. Aan de ene kant heb je geleverde spel hulpeloze, die houdt de adrenaline niveau hoog. Aan de andere kant, dit is een eenvoudige routine, omdat de speler heeft om alleen de mogelijkheden weg te rennen en te verbergen. Wie wil horror droegen, is hier.

map