The Witcher 3: Naakt Mod

The Witcher 3: Naakt Mod

Fans van de derde tovenaar avontuur krijgen naast een spannend verhaal, actievolle gevechten en fantastische graphics nu ook Ciri en Geralt openlijk, zoals God geschapen! met de The Witcher 3: Naakt Mod Download verdwijnen vervelend gewaden en vervangen door Adam en Eva kostuums.

The Witcher 3: Naakt Mod Download: Alleen voor volwassenen

Men kan niet beweren dat het in The Witcher 3 eigenlijk: Wild Hunt gebrek aan materiaal voor volwassenen. Het ontwikkelteam CD-project heeft veel naakt en seks scenes opgenomen in het derde deel in de RPG-avontuur naast de zware gevechten. Een punt dat herhaaldelijk geleid tot discussies in het verleden. Echter, de ontwikkelaar zijn, maar maak je geen zorgen te rechtvaardigen de vele harde feiten, zodat het spel werd uiteindelijk bestemd zijn voor volwassenen. Nu volwassenen kunnen zich verheugen op nog meer nietommantelde gameplay, omdat de modders lordjb geplaatst met zijn naakt mod één beter.

The Witcher 3: Naakt Mod Download
Foto: nexusmods http://www.nexusmods.com/

The Witcher 3: naakt mod brengt bewegingsvrijheid op de PC

Naturisme in The Witcher 3: Wild Hunt. Met het naakt mod gamers om hun helden naakt door de wereld van The Witcher te leiden. De ontwikkelaar aanvankelijk bevrijd van hun kleding, de twee hoofdpersonen, The Witcher Geralt of Rivia en Cirilla Fiona Elen Riannon (beter dan Ciri bekend). Eigenlijk kan geen naakt scènes in het reguliere cursus worden gevonden met Ciri. Maar haar “naakt model” in de code van het spel is gebouwd. Dus modders de gelegenheid gebruik hebben gemaakt en opgeroepen de Evakostüm. Maar men had alleen de witte broek, waarin alle personages onder het harnas te dragen, verdwijnen uit de code.

  gehucht

Tot nu toe, alleen Geralt en Ciri reist naakt look. Maar we moeten hopen dat Keira, Yennefer en Triss opeenvolgende versies kunt ook de schelpen vallen.

The Witcher 3: Naakt Mod Download Ciri
Foto: nexusmods http://www.nexusmods.com/

Het downloaden en installeren van de Naakt Mod

Het downloaden van The Witcher 3: naakt mod leidt tot de mods pagina nexusmods. Er moet de gebruiker zich eerst registreren voordat ze de juiste bestand kunt downloaden. Dit zal ervoor zorgen dat de beoogde inhoud voor volwassenen eindigt ook alleen met volwassen gebruikers. Bij gebruik van de naakt mod, zullen de spelers modellen van de spellen die zijn geïntegreerd in de fabriek worden vervangen door naakt modellen. Dit vereist een verandering in de entiteit-bestanden wordt gemaakt. TIP: Gebruikers moeten vóór de Witcher 3: Installeer naakt mod om een ​​back-up van hun spel te downloaden.

map