De gratis Game 4 foto's 1 woord gebaseerd op een eenvoudige maar verslavende gameplay ook. In de overwinning app, is het belangrijk om een ​​gemeenschappelijke algemene term voor de vier foto's kunt bestellen.

Tricky foto puzzels voor de PC met 4 afbeeldingen 1 woord Download

Het principe van de vier afbeeldingen één woord downloads wordt uitgelegd in een moment - want naam zegt het al. De gebruiker ontvangt vier verschillende foto's die in wezen allemaal met elkaar verbonden en identificatie dit woord wordt gezocht. Dit klinkt misschien op het eerste gezicht eenvoudig, maar soms een echte invloed. Niet voor niets deze puzzel game rekent op Android en iOS mobiele telefoons al meerdere miljoen spelers en is nu ook voor de computer waarop Windows 8 (0,1) beschikbaar.

4 foto's 1 woord Download

Gevarieerd puzzels met mobiele game operatie

Gebruikers die de voorkeur geven aan lastige puzzels spelletjes gokken op de PC dan op de smartphone, de feeder van de populaire foto puzzel op de computer thuis een tevreden. Dankzij de voortdurende updates van het spel heeft meer dan 1000 Bilderrätsel, wachten om te worden opgelost. Toch kan het spel zijn oorsprong in de mobiele wereld niet ontkennen in de Windows 8-versie, net als de service, zoals bekend is uit de mobiele versie wordt verkregen. Dit betekent dat de oplossing word niet zonder meer vrij via het toetsenbord ingevoerd, maar moet door een klik op de brievenbus op te monteren. Geconfronteerd met een gebrek aan termijnen, maar dit is niet een groot been breken. maar anders is zeer visueel aantrekkelijk en ontworpen zonder veel afleiding.

Niveau moeten worden ingevuld - helpen munten

de 4 foto's 1 woord Download is niet alleen geschikt voor de korte tijdverdrijf tijdens de lunchpauze. Ook echte liefhebbers van de puzzel komen in dit spel op hun kosten. Niet alleen dat niveau na niveau eisen te verhogen, is er ook een speciale functie met betrekking tot het spel principe toegevoegd: Individuele puzzels kunnen niet zomaar worden overgeslagen of worden uitgewisseld, te weten, zelfs als de oplossing lijkt aanvankelijk onbereikbaar. Voordat de speler kan een duik nemen in het volgende niveau, moet hij hebben opgelost het heden.

4 foto's 1 woord Download Level

Maar maak je geen zorgen te maken - uiteraard, het spel biedt passende bijstand. Bijvoorbeeld, een foto - om ze te vergroten - het moet zelfs niet goed genoeg herkenbaar zijn. Op de top van dat u de oplossing woord te vinden, indien nodig, kan advies te krijgen. Natuurlijk, maar deze zijn niet tevergeefs, want met alles wijst de gebruiker een bepaalde hoeveelheid geld verliest. Dit betekent dat 400 munten elke speler aan het begin van het spel, krimpen met alle hulp. volgende oplossing aids u kunt laten verkeerd ingelegd letters in de oplossing begrip te verwijderen. maar het verlies van de activa kan worden aangevuld met elkaar opgelost puzzels. Zijn de hoeveelheden geld maar eenmaal opgebruikt, replenishment via de in-app aankoop kan worden aangeschaft.