vaag

Fans van Agario naar de gratis Nebulous app een uitloper van de smartphone. Net als bij het origineel, moeten de spelers zo zoveel mogelijk ballen te eten - zonder te worden opgegeten. Het spel wordt geleverd samen met een ruimte optica, een multiplayer en een offline-modus.

Nebulous app: busting

De meeste van de cultus spel Agario moeten bekend zijn. In eerste instantie was het alleen beschikbaar als een browser spel. Voordat het origineel verscheen als een mobiele versie, gebruikt het ontwikkelingsteam simpliciale software de kans ontwierp een tak voor smartphones en tablets. Hoewel het model is nu ook beschikbaar voor mobiele apparaten, de Nebulous APK erg populair.

Nebulous appPerfect voor verveling: The Nebulous app

De app is beschikbaar voor zowel Android en iOS-apparaten hier en kan gratis gedownload worden. Android-gebruikers moeten de nieuwste versie minimum Android-versie 4.0.3 en voor iPhone en iPad iOS 9.0 is vereist.

Eten en gegeten worden in de Nebulous APK

Wanneer u de app, de parallellen naar de voorgrond te starten meer dan duidelijk zijn. Echter, de speler geen gemakkelijke ballen te krijgen, maar planeten hij moet nemen om te groeien bij Nebulous. dus de hele eet-en-te-gegeten spel speelt zich af in de ruimte.

De speler moet nu hoe hij misschien al weet het van de browser spel, eet andere bollen. De hele mogelijk wendbaar en best zoveel mogelijk. Wie maakt de grootste planeet in het Nebulous app, naar voren als de winnaar.

Klinkt als een eenvoudig spel principe - wat het is in principe. Maar natuurlijk kun je niet gewoon lopen een kortere en gezellig eten andere ballen. Dus bewegen op het speelveld zijn andere spelers, die men moet oppassen. Het spoor dat is precies hetzelfde doel.

Wanneer je een bepaalde grootte te bereiken, maakt het strategisch zinvol om zijn bal te delen. Dit betekent dat de planeet elkaar kunnen beschermen tegen vijandelijke aanvallen voeden.

Nebulous app SkinsMeer dan 300 skins voor elk wat wils

Verschillende skins individualiteit

Een leuke gimmick zijn ook de verschillende skins die je zijn planeet een heel persoonlijk tintje kan geven. Momenteel zijn er al enkele 325 skins die je kunt ontgrendelen met één. Het is ook mogelijk om een ​​dergelijke te kopen als een in-app-product.

spelen met vrienden & formulier clans

Het spel wordt geleverd met verschillende spelmodi zoals voetbal, Domination of FFA Classic om de hoek. Dit zorgt voor genoeg variatie. Daarnaast is er een vergunning multiplayer modes om te spelen met zijn vrienden. Bestuurders die niet beschikt over Wi-Fi, kunt u overschakelen naar offline modus en is dus effectief te bestrijden op reis zijn verveling.De ontwikkelaars voegen bovendien voortdurend het toevoegen van nieuwe modes en levels toegevoegd, dus het is niet zo gemakkelijk om het einde van Nebulous-level bar te krijgen.

map