Tot slot - de vroegtijdige toegang fase van de gevangenis-gebouw spel is door middel van! Fans kunnen nu vertrouwd te maken met de Gevangenis Architect Download rush naar de volledige versie van het PC-spel. Gamers nemen de rol van een gevangenis regisseur die zijn eigen detentiecentrum bouwt, waar het zorgt voor de behoeften van de gevangenen en onderhoudt veiligheid. Natuurlijk, de gevangenen zijn niet onschuldig schaapje ...

Gevangenis Architect Download: volledige versie van de gevangenis-bouwspel

De fans van de gevangenis simulatie die was in de vroege toegang fase-to-date is gigantisch, al. Introversion Software telt reeds 1,25 miljoen downloads drie jaar na de publicatie in september. Nu is het aantal zal naar verwachting weer aanzienlijk omhoogschieten omdat de officiële volledige versie is eindelijk hier. Zoals de ontwikkelaars al aankondigen in Birmingham op de Spelen Event EGX 2015, het spel wordt geleverd met spannende nieuwe producten op de PC. De volledige versie bevat niet alleen vier nieuwe hoofdstukken met nieuwe personages zoals maffia bazen en senatoren, maar ook een herziene story mode. Er, het karakter Edward wordt geïntroduceerd, die wacht op een jaloezie moord in de dodencel voor zijn executie.

Gevangenis Architect Download

Nieuwe volledige versie functie: de ontsnapping mode

Daarnaast heeft de gebruiker verwacht dat de volledige pc-versie van de nieuwe Escape mode. Wat hier te doen is niet moeilijk te raden: de speler moet op zoek naar een medeplichtige, met wie hij van plan zijn ontsnapping en oefeningen. Met dank aan de workshop over Steam, waar de fans is zeer actief, zijn beschikbaar om de gamer een paar duizend verschillende gevangenissen beschikbaar, waarin hij kunt uitproberen zijn ontsnapping strategieën. Vooral veel punten die hij kan een download in Gevangenis Architect krijgen wanneer stroom wordt uitgeschakeld bewakers of gemobiliseerd een groep achter. Misschien zelfs een opstand mogelijk is waarin men de gevangenis neemt onder zijn controle?

Gevangenis Architect Download Gameplay

Gevangenis Architect die in staat gevangenbewaarder

Als u de alpha-fase gemist en opnieuw einsteigt - is hier een korte schets van wat er komt kijken bij Gevangenis Architect: Het is een gevangenis simulatie waarbij de gebruiker wordt de gevangenis bewakers. Hij begint relatief klein, de uitbreiding van zijn eigen detentiecentrum op - alles is onder zijn controle. Hij zorgt voor het welzijn van de bewoners, moeten alle nodige voorzorgsmaatregelen voor de veiligheid van gevangenen en bewakers te nemen en het beheer van het gehele proces. Het juiste niveau van controle en beveiligingssystemen en de tevredenheid van de gevangene is hier vereist. Alleen wanneer een balans van respect en hoffelijkheid door bijvoorbeeld TV, Hofgängen, Bibliotheek regeert, diefstal, geweld, drugsgebruik en uitbraken kunnen worden vermeden.

Als manager van een gevangenis heeft zijn handen vol. Dus je hebt om op te treden tegen bendes en illegale handel binnen de muren van de gevangenis. Er is ook een onderzoekscentrum, onderzocht waarbij onder andere stun guns of gedwongen arbeid.