Excel World Cup Wedden Game

Excel World Cup Wedden Game

Als in Excel World Cup Predictor 2014, de naam van het programma is grotendeels voor zichzelf. Twee afzonderlijke werkboeken voor Microsoft’s spreadsheet te helpen zowel de levering en evaluatie van de Match Voorspellingen, met zoveel tipsters kunnen deelnemen.

Excel World Cup Predictor 2014 Download: World Cup Predictor waaronder Speelschema WK

hier is het bestand FIFA_WM_2014_Excel_Tippspiel_V1.2.xls van primair belang zijn voor de deelnemers zelf. In dit onderdeel van de Excel Soccer World Cup 2014 Bingoal Download Alle spellen zijn gerangschikt van de groepsfase van de K.O. ronde naar de finale en ook de tips worden ingevoerd. Er worden ook vastgelegd op elke vergadering de datum, tijd en plaats van het delict, heeft zij deze Excel-spreadsheet overigens ook nuttig als een spel planner.

Excel World Cup voorspelling game download

Download en Excel WK 2014 gokspel evalueren wedden communities

voorts verklaart eigen spreadsheet de regels de Excel World Cup Predictor 2014. Het scoresysteem loopt na de 3-2-1-regeling. Dus een goed voorspeld resultaat trekt drie punten bijgeschreven op de juiste doelsaldo en twee van de stemgerechtigde trend zijn er ten minste één punt. voorts haperen recht aanvullende tips over de punten rekening. Hier is het downloaden van de Excel Soccer World Cup voorspelling Game Awards 2014 hebben elk een teller voor het correct getypt groep winnaars zijn voor het kwartaal-finalisten waarvan gecrediteerd twee en drie voor de halve finalisten. Elk goed voorspeld finalisten geboekt vier punten op de rekening en die kon voorspellen de wereldkampioen wordt beloond met vijf punten. in steen gebeiteld, maar deze regeling is het niet, maar kan vrij op aanvraag worden aangepast.

Automatische evaluatie van de World Cup weddenschappen gemeenschappen met een aparte tabel

De organisator van de weddenschappen gemeenschap, echter, is de Tippschein_Auswertung_WM2014_V1.2.xls bestand om te helpen. Dit onderdeel van de Excel Soccer World Cup 2014 Bingoal Download Namelijk, de Evaluatie van alle ingediende tips klik van een muis afgewikkeld. Dit vereist dat alle door de directeur ontvangen loten werden opgeslagen in dezelfde directory. Vanuit de fabriek is dit C: \ World Cup voorspellingsspel \ loten, maar ook, kan deze weg worden aangepast zoveel als nodig. Zijn alle ingevulde Excel-spreadsheets daar opgeslagen, klikt u op de knop hint te starten en evaluatie geautomatiseerd distributiepunten evenals het creëren van de ranglijst van de installaties. Maar eerst de tip round leider moet handmatig de feitelijke resultaten van de games in een afzonderlijke spreadsheet in te voeren, anders is natuurlijk de database voor de evaluatie ontbreekt. In het geval dat een aantal tipsters dezelfde score te behalen, wordt de plaats ook berekend op basis van het aantal correct ingediend voorspellingen.

Excel World Cup Predictor 2014 vereist macro uitvoering

Note geldt nog steeds dat het downloaden van de Excel Soccer World Cup Predictor 2014 geactiveerde macro’s vereist verplicht. Als je ze met succes hebben toegestaan ​​voor de uitvoering, is de type-ervaring voor het WK in 2014 in feite niets in de weg, omdat zowel de productie en de evaluatie waren heel comfortabel opgelost. Als een online alternatief voor de kick profeet WM biedt 2014 voorspellingsspel & Schema bij. Deze browser wedden community kunnen ook deelnemen als een zwembad, en het is een volledig verwijderd zelfs de evaluatie. Tal van andere voetbalwedstrijden te downloaden zijn ook te vinden in onze software directory.

map