Klop de Boss 4

Klop de Boss 4

De baas zuigt weer recht? Alvorens in te gaan woedend in de avond, u downloaden van de Beat the Boss 4 App naar beneden, in elkaar geslagen zijn baas en alles is weer in orde. Het spel is de perfecte afzet om stoom af te blazen. Honderden verschillende wapens en Pas varianten en de multiplayer-modus ronde uit de pret.

Beat the Boss 4 app: het verminderen van agressie voor een regenachtige dag

Deze dagen hebben we allemaal wel eens gehoord: De baas maakt wederom één van walging pakket of verhoogt de druk onder medewerkers om als model jongen te staan ​​in de voorkant van zijn superieuren zichzelf. Misschien heeft hij een reden ook gevouwen of nog erger – ontslagen. Tijdens deze werkdagen alles wat je maar kan wensen, maar meer dan om wraak te nemen. De beroemde Hollywood-film Horrible Bosses, waarbij het geslacht baas weggekomen helemaal niet goed, heeft reeds de weg gewezen. Sinds hij een toeschouwer, op de lange termijn is saai, de ontwikkelaars van het Canadese bedrijf Game Hive Corporation hebben het gemaakt in een spel. Hoe goed de gameplay komt bij de gebruikers kunnen lezen in de winkels en forums – zie vooral bij de publicatie van dit deel wel. Het is dus in feite al in de Beat the Boss 4 app-versie.

Beat the Boss 4 AppBeat the Boss 4 app – het spel gaat in verte round

Het spel is beschikbaar voor ons als Android en iOS-versie. De download is gratis en is vrijgegeven voor gebruikers van 16 jaar en ouder. Men moet ook rekening mee dat worden aangeboden in het spel in-app aankopen die een prijsklasse van ongeveer 1,50 euro tot 106 euro te hebben.

Beat the Boss 4 Android: wraak is zoet – en veelzijdig!

Degenen die al de voorloper van het spel hebben gegokt, weet wat hij kan verwachten van het spel. Voor alle nieuwkomers, is het principe eenvoudig te verklaren: de gebruiker een ongelooflijk aantal opties bij de hand krijgt, dus recht op zijn baas keer de Po slaan. Het kan alle scenario’s simuleren en netjes stoom af. Hier, de denkbeeldige slachtoffer hoeft niet per se de baas te zijn. Zelfs als je boos op keer een collega, vriend of een vreemdeling bent, kunt u reageren super 4 Android Game in the Beat the Boss.

Dit is wat het spel rond de 10 kaarten met 30 interactieve fasen. Ook nieuw is dat je kunt spelen in de multiplayer modus.

Beat the Boss 4 app wapensMeer dan 180 zeer creatieve wapens voor de Boss Revenge

Een paradijs van wapens

Voor de afwisseling, vooral de ongelooflijk creatieve selectie van meer dan 130 wapens maakt in het spel. Naast de standaard bestrijding apparatuur zijn er boren, zagen, zwaarden, een vliegenmepper, paintball geweer, taarten en nog veel meer.

Daarnaast kunnen de spelers in Beat the Boss 4 haar doelstellingen te maken op basis van hun eigen ideeën. Meer dan 180 individuele bazen kan worden gepersonaliseerd met kleding en accessoires. Om te zien hoe de baas omgezet in een cijfer van plezier, is al een heleboel plezier.

map