afdaling

afdaling

met de Descent downloaden is een van de klassieke uit de "goede oude tijd" naar de PC. In een ruimte vliegtuig, de speler drijvende door eindeloze ondergrondse tunnels om verdere tegen tegenstanders te verdedigen.

Descent Download brengt klassieke shooter op de PC

In de missie van de bekende FPS is duidelijk: Buitenaardse robots die wortel hebben geschoten in de mijnen moeten worden geruimd. Bovendien moet de speler gratis de gevangen bondgenoten van de mijnen en maak de belangrijkste reactoren in de mijnen op de grond. Zoals gebruikelijk voor populaire shooter game software, dus er is geen verwarde, multi-layered verhaallijnen. De speler gewoon heeft tot doel de wereld te redden en vernietigd in het proces zo veel mogelijk vijanden.

Descent downloaden

Dit klinkt op het eerste gezicht eenvoudig: Je bent echter vechten in Descent downloaden direct tegenover Verschillende soorten tegenstandersTen eerste zullen we elkaar ontmoeten numeriek veruit superieur bot tegenstanders tegenover, aan de andere kant moeten we de oriëntatie verliest. Dat laatste is soms de sterkere tegenstanders, omdat je door veel abrupte, schijnbaar willekeurige richtingsverandering vaak moeten goed nadenken voordat je weer het gevoel waar te gaan.

Nog meer shooten in het tweede deel van de Descent

De verstrekte hier tweede vlucht simulatie avontuur Descent 2 blijft de missie is in enige principe. In tegenstelling tot het eerste deel Descent 2 is gewoon sneller, breder en groter op de PC. Ten eerste is het aantal speelbare levels was verhoogd tot 30 levels. Zes van deze niveaus zijn geheim anders. Ten tweede heeft de hele spelwereld is uitgebreid met een grotere afstanden. Nu moet de speler jet door de interstellaire ruimte, als hij zich van zijn tegenstanders. Dankzij warp, maar dat is geen probleem. Daarnaast kan de speler nu zijn weg door deuren en krachtvelden te maken, krijgt een Verscheidenheid van nieuwe wapens en krijg een robot aan zijn zijde die een Beagle lijkt.

Descent Download wapens

Shooter krijgt nieuwe gevaarlijke vijand

In veel opzichten is het tweede deel van de Descent Downloads alleen verlengd. Niet zo met de tegenstanders. de tegenpartij uit deel één waren volledig uit het spel genomen en vervangen door nieuwe. Dit zijn, natuurlijk – als de speler zelf ook – veel sterker en slimmer. Dus er zijn robots die werden opgeleid voor specifieke taken, zoals het stelen van wapens of kamikazeaanvallen. Daarbij komt dat de geoptimaliseerde kunstmatige intelligentie de tegenstanders nodig om strategieën te ontwikkelen. Saai is het niet met deze vijanden zeker.

map