Plants vs Zombies (Web versie)

Plants vs Zombies (Web versie)

Plants vs Zombies (webversie) drijft ijverig op niet naar beneden sterven eindeloze golf, hebben de wedstrijden tegen de te lopen ondoden thema. In tegenstelling tot de meeste games van het genre, maar dit gratis spel komt langs, zonder Bleigewitter en vliegende ledematen, die past naadloos in de reeks van andere familieleden veilig spelen van vaardigheid in onze software aanbieden van één.

Grappig en onschadelijk undead actie: Plants vs Zombies (Web versie) Web App

Een beetje tongue in cheek kon de Plants vs Zombies (Web versie) Web app Flower Child variant van zombie shooters als merk Resident Evil en Co. duiden, namelijk in beide richtingen. Aan de ene kant is de Graphics van de gratis browser spelletjes bloedeloos en dus geschikt voor kinderen, Aan de andere kant kun je eigenlijk zet de wandelende lijken met planten op het lichaam – zoals de naam van het spel, ook al doet vermoeden.

Met Plants vs Zombies flash-gebaseerde

De startpositie is op elk van de niveaus van Plants vs Zombies hetzelfde: Een horde van zombies op het punt, het gazon van de speler te steken wat moet worden vermeden ten koste van alles virtuele huizenkopers. Bij de start aanvallende haar tegenpartijen met meer ineffectief peashooters, maar speelt bij beetje meer long voller fabriek wapens vrij, zoals kersen bommen. Dit gedaan, in tegenstelling tot de erwten niet alleen steeds een zombie, maar wist een aantal van de onwelriekende gezel uit.

met planten tegen zombies in planten vs zombies

Bijzonder belangrijk in de Plants vs Zombies (Web versie) Web App de zon, dat is logisch, want zonder onze zon nu zelfs geen planten groeien. Van tijd tot tijd vallen weinig zonnen van de hemel, is het oppakken van zijn vegetarische Defensie planten nieuw, want dit was niet de zombieaanvallen eindeloze houdt. Meer zonne-energie wordt verkregen door zonnebloemen, die ook worden geplant en moet worden beschermd tegen de aanvallers idealiter wat het een blokkade Wall-Nut genoemd van niveau drie – Duitse Wall-moer – is. Dit houdt de zombies vrij effectief uit het bevorderen van, en maakt ze een dankbaar kanonnenvoer voor zijn eigen verdediging wapens.

Tower Defense game met geestige en schuine invasies

Hoger niveau dat gelijk is aan de hogere moeilijkheidsgraad, deze vergelijking gaat zelfs in Plants vs Zombies (Web versie). Voelbaar wordt niet alleen in steeds meer tegenstanders, maar ook in een steeds breder gazon, de komende snuck hen. Zelfs op hogere niveaus, maar beschrijft de Flash-gebaseerde browser spel niet aanwezig onoverkomelijke obstakels de speler. ooit Het gratis spel leeft niet per se uit de macht, maar veeleer van allerlei grappige ideeën. het dragen van zombies, de masten of emmer als harnas op het hoofd, staaf hoogspringen ondode die hop over walnoot muren, kanonnen, verbruiken de bevroren erwten en maken hun doelen zodat zelfs langzamer, grasmaaiers als laatste bastion – allemaal zeker niet alleen maakt de kinderen leuk, maar ook oudere kinderen met een gevoel van eigenzinnige humor. Youth gratis en langdurige fun – aanbevolen Dat de gameplay niet zo snel zal eindigen in Plants vs Zombies ervoor te zorgen dat (Web versie) veel levels en game modes. Als je door het avontuur hebben gespeeld, dan lokken het voortbestaan ​​varianten, voorziet ook in het web app Plants vs Zombies (Web versie) puzzels te kraken en heeft een aantal mini-games voor Kurzweil klaar. Samengevat: Funny grafisch, gewelddadige games, grappige ideeën – clear tip de redactie.

map
Adblock
detector