In de vrije Wereld Chef App de droom kan worden beoefend door een eigen restaurantje dat eerst zonder financiële investering. We zijn op zoek naar capabele restaurateurs die erin slagen om hun restaurant wereldberoemd om zijn heerlijke eten, goede service en aangename sfeer te maken.

Wereld Chef app: Gratis restaurant simulatie

Het Spaanse team van ontwikkelaars Sociale Point, bekend onder apps zoals Dragon City en Monster Legends heeft zijn draak verhalen uitgewisseld om culinaire hoogstandjes. In plaats van het fokken van kleine brand draken of monsters, moet de gebruiker glijden in dit spel app in de rol van een restaurateur. Zo is het ook op de World Chef Android Game een restaurant simulatie. De taak van de speler om het restaurant wereldberoemde via strategische vaardigheden en uitstekende kookkunsten te maken.

Wereld Chef AppThe World Chef app zoekt succesvolle restaurateurs

De download hier aangeboden is geschikt voor Android-apparaten vanaf versie 4.0. De app, waardoor het geeft ook de weg vrij voor iOS is gratis, maar geherfinancierd via in-app-item dat kan kosten ongeveer 100 euro aan.

Wereld Chef Android maakt hongerig

Kenmerkend voor dit type van simulatie begint de speler zeer bescheiden, met een kleine bescheiden restaurant. Nu is het restaurant, dus je moet vullen met de gasten. Dit werkt aan de speler door het bereiden van heerlijke gerechten en zorgt ervoor dat alle gasten. Dus je langzaam klim op de carrièreladder. Hoe meer je hebt gekookt, hoe meer mogelijkheden ontstaan.

Binnenkort kan men zijn restaurant uit te breiden en het creëren van nieuwe ruimte voor nog meer gasten. Het ontwerp en de inrichting van het restaurant, evenals de keuze van de juiste chef-koks en het bedienend personeel kan succes of falen bepalen. Niet in het minst de creativiteit in de keuken en verse ingrediënten zijn belangrijke factoren voor het restaurant populair te maken en aan te trekken en behoeft derhalve VIPs.

Wereld Chef App DecorationVerwijder het restaurant in de wereld baas om te proeven en te versieren

Wachttijden en verschillende chefs

De speler zal al snel merken op de World Chef app die snelheid maakt niet uit. Het is niet nodig, noch is het deel van de app. Zeg, moet je voorbereid zijn op lange wachttijden bij de bereiding van de gerechten - dat wil zeggen, maar soms een beetje vervelend, want dan kun je niets voor deze tijd (soms ongeveer 15 minuten) te doen.

Wie kan niet worden afgeschrikt, kan, hoe groter het is, zorgen voor nieuwe chef-koks in het spel. Er zijn onder andere een hamburger meester, een Sushi Chef en Grillprofi en een pasta Wat ongebruikelijke Italiaanse gerechten.