De Kolonisten van Catan – The Dice Game

De Kolonisten van Catan - The Dice Game brengt de Cube versie van het klassieke bordspel uit Duitsland op de computer. Net als bij de echte rolmodel de dobbelstenen weer, wankelen op de levering van grondstoffen van de speler en kan worden omgezet in wegen of nederzettingen of steden.

De Kolonisten van Catan Downloaden als Online Craps

bij "De Kolonisten van Catan" is dat het een boek gepubliceerd in 1995 Bordspel door Klaus Teuber, waarin spelers bouwen op het fictieve eiland Catan nederzettingen. Deze zorgen ervoor dat resource inkomsten, die op zijn beurt wegen en andere steden worden gebouwd. Voor de veiligheid van hun eigen nederzettingen, de speler ridders belast met de verdediging. Hij wordt beloond met de overwinning punten voor de gebouwde nederzettingen en steden evenals voor handelsroutes en ridders macht.

Kolonisten van Catan Download

Game-lange handleiding helpt beginners in Kolonisten van Catan

de spelers zijn per beurt na Kolonisten van Catan Download en de toepassing drie nesten met de commodity dobbelstenen aan. Uit de verkregen resultaten kiest voor een klik op de muis de meest nuttige blokjes en zet ze om in zinvol als mogelijke structuren. Degenen die het bordspel van het gezellig samenzijn met vrienden of familie hier al kent, de kans te maken de browserversie geen noemenswaardige problemen. Nieuwkomers is een vriendelijke dame genaamd Marlene met een spelen bijbehorende handleiding om te helpen. Dus beginners zijn snel vertrouwd met de trucs en gimmicks van Catan Dice spel.

Speler gooit drie keer met zes speciale dobbelstenen

Ook in de Cube versie van Kolonisten van Catan, de speler is de uitbreiding van zijn nederzettingen, wegen en steden. Deze kosten van dezelfde grondstoffen als zijn grote broer, de speler moet erwürfeln draaien. probeerde hij voor elke beweging maximaal drie keer met zes speciale dobbelstenen zijn geluk. Na elke worp kan hij een deel van de matrijs te investeren aan de zijkant of ze rollen alle dobbelstenen een tweede keer.

Kolonisten van Catan Download Tutorial

De eerste weg is al klaar in Kolonisten van Catan

dragen de dobbelstenen Symbolen van Catan grondstoffen. Er zijn van hout, klei, wol, graan, erts en goud weergegeven. Voor de aanleg van een weg en een nederzetting van de spelers, bijvoorbeeld, vereist aanpassing gooit voor twee hout, klei tweemaal en eenmaal elke korrel en wol. Wanneer het spel begint, wordt de eerste weg al klaar. Dit vormt de basis voor andere straten. Een stad of Settlement moeten uiteraard alleen worden aangepakt als deze is verbonden met een weg. Daarom wordt de speler vaak geconfronteerd met de moeilijke beslissing om al dan niet een meer lucratieve, maar moeilijk te bouwen stad te voegen of om te zorgen voor alleen de minder lonend, maar gemakkelijker te bouwen woonwijk.

Paard kan worden gebruikt als Joker

Ook handig zijn de Catan ridder. Wie heeft zo'n ridder, uniek maakt gebruik van de Grondstof van een landschap als The Joker. Hij kan een dobbelsteen te maken aan de kant met het ruwe materiaal dat beschikbaar als Joker na de derde worp is. Alle behaalde punten zijn opgenomen in een van de 15 dozen en bedroeg de punten aan de totale score na 15 ronden.

Kolonisten van Catan Download webapp

geschikt voor een snelle spel op de PC De browserversie kan niet concurreren met de echte template zeker in termen van plezier en vooral gezelligheid. Voor een snelle spelletjes naast de Kolonisten van Catan te downloaden, maar is altijd. Overigens heeft het bordspel-based, getiteld Catan nu geïmplementeerd voor de computer. Echter, dit is shareware en vereist Windows 8.1 vooruit.

map
Adblock
detector