Ski uitdaging

Ski uitdaging

wanneer Ski Challenge Download de speler snelt langs de hellingen van de Ski World Cup seizoen op virtuele planken. Met de gratis simulatie kan ski fans de World Cup seizoen één-op-één replay op de PC en te concurreren online tegen menselijke spelers in digitale wedstrijden.

Spannende online race met de Ski Challenge Download

Ski Challenge omvat de huidige hellingen van de Ski World Cup. Bormio in Italië naar Kitzbühel in Oostenrijk, de simulatie heeft alle grote podia van de hoogste internationale ski concurrentie. In Ski Challenge kunnen spelers hun eigen vliegers of via toetsenbord of gamepad op de hellingen regelen. Afhankelijk van het weer, is het belangrijk om de juiste ras instellingen voor de ski’s te vinden. Zoals in het echte ski moet racen spelers eerst gaan door een kwalificerende fase. In de training maakt je eerst eens in de gratis race met de eigenaardigheden van het spoor bekend. Degenen die de kwalificatie riep vervolgens overleven gebeurt online tegen andere menselijke skiërs in Tournament mode. Ski Challenge houdt zich strikt aan de race-kalender "echt" Abfahrtwettwerbs. Aan het begin van het seizoen is in eerste instantie alleen een afstand, dit jaar Beaver Creek, om uit te kiezen. De andere nummers worden ontgrendeld geleidelijk in de loop van het seizoen.

Ski Challenge Download

In aanvulling op de diverse race-evenementen Ski Challenge op de top van dat biedt een nieuwe mode. In het duel skiërs concurreren tegen een enkele tegenstander. Dit kan zowel een kennis of een willekeurige tegenstander. Dankzij de drie moeilijkheidsgraden en gedetailleerde afstemming van hun eigen apparatuur voor beginners en ski-professionals de juiste balans tussen realisme en plezier – of in de zon, mist of ijzige spoor.

map