Al in de vroege toegang tot fase is het de Het leven is Feodale Download erin geslaagd om een ​​grote aanhang achter te verzamelen. Met de release van de volledige zandbak MMO, kunnen fans nu uitleven in een open spelwereld van ongeveer 450 vierkante kilometer.

Het leven is Feodale Download - Bye, bye Early Access Version

Reeds in medio september 2014 het Early Access van het spel werd uitgegeven door de relatief onbekende Bitbox ontwikkelaars. Wat begon te spelen op ongeveer 60 spelers per server in zichzelf gesloten tot ongeveer 9 vierkante kilometer als een verkleinde versie die uiteindelijk werd opgebroken en afgerond. De Spelen, dat is een mix van online Survival sandbox spel. biedt de gebruiker in een open wereld van honderden vierkante kilometers, waarin het in contact komt met de omgeving dankzij een veelzijdig crafting systeem op veel verschillende manieren kan komen: Aangezien de middelen moeten worden verzameld, gebouwd objecten, gebouwde gebouwen en nieuwe vaardigheden worden geleerd. Wat moet de speler hier zijn vooral twee dingen: geduld en een hoop tijd.

Het leven is Feodale Download

Het leven is Feodale: Zeitverschlingendes sandbox spel

Wat is er al in het begin van de toegang versie is vastgesteld en niet per se gezien als goed is, is het feit dat alles is zeer, zeer langzaam. De gebruiker moet investeren om zelfs registreren zijn eerste succesvolle ervaringen veel werk en tijd in het leven is Feodale. Zo is de middeleeuwse reis begint voor de gebruiker met lichte kleding en een paar koekjes in een ongerepte wereld die alleen bestaat uit bomen, heuvels en niet onder de indruk dieren. Tot een eerste boom wordt gesneden en uit een stuk hout zijn gemaakt, duurt enkele uren. Misschien is de feodale manier van leven om een ​​bestelling dichterbij worden gebracht, maar waarschijnlijk meer van het spel ontbreekt successen goed te verwijderen.

De beste strategie om te bereiken in het leven is Feodale downloaden sneller succes, spreken soms om een ​​huis te bouwen is om samen te komen met vrienden. Iedereen moet dan leren andere vaardigheden, zodat ze vulden elkaar aan en kunnen helpen.

Het leven is Feodale downloaden vaardigheden

Middeleeuwse spel zonder te vechten?

Actievolle gevechten in harnas met schild en zwaard - net zoals men zou verwachten van een middeleeuws festival - zijn niet de focus. Hoewel een overwinning mechanisme ingevoerd, maar nog enigszins onvolwassen. Bijna elke speler houdt zich voornamelijk bezig met een aantal lichamelijke arbeid - worstelt om zo vaak als klavertjevieren in ongeveer. Hier, het vechtsysteem is niet slecht: er zijn doelgebieden en diverse extra punten in verband met de loopsnelheid, evenals de strijd beweging wordt gezet met de muis. Daarnaast kunt u, zoals u het weet uit andere MMO role-playing games downloads, band samen met andere spelers om eenheden.