de bemanning

In de snelle open wereld racegame van Ubisoft de hele Verenigde Staten om een ​​speeltuin voor de PC racers. De enorme replica van de VS in The Crew Download biedt gamers gevarieerde circuits en talloze uitdagingen en missies die hij alleen of in een team kan omgaan. De stemming van de lichamen is natuurlijk een aanzienlijke aspect.

The Crew Download maakt de Verenigde Staten de race Playground

De actie racegame is gezamenlijk ontwikkeld door Ubisoft en het ontwikkelingsteam Ivory Tower en behoort tot de categorie MMO. Als basis voor de open-wereld spel niet kleiner zijn spoor dan de gehele Verenigde Staten bedient. Waardoor de bevaarbare wereld van The Crew meer dan genoeg variatie voor de gamer. Verwarmt in een moment zelfs door de drukke straten van de steden van New York of Los Angeles, cruist je het volgende moment op het strand van Miami langs. Het spel neemt de speler door middel van grote steden, kleine typisch Amerikaanse voorsteden door maïsvelden, heuvels, duinen en prachtige landschappen zoals de Monument Valley.

The Crew Download

The Crew: Op jacht naar illegale overschrijding

Na het downloaden van The Crew is het doel van de speler om een ​​Detroit overgang van binnenuit te vernietigen. De zogenaamde 5-10 road racing gear is al in de Verenigde Staten verspreid en moeten uiteindelijk worden gestopt. In verschillende missies verhoogt de PC autocoureur deze taak. Hij heeft met succes vluchten, onder meer van de politie sloeg een konvooi of aankomen eerst aan de finish.

Gratis rijplezier: Alleen of in teamverband

De special van de race-spel is om de vrijheid overal te rijden, op elk gewenst moment. Wie rumgekurvt aan de westkust van gisteren, kan vandaag de dag gemakkelijk springen net aan de East Coast: Alle zonder vervelende laadtijden. De gamers kunnen zwerven voor uren helemaal alleen door de Verenigde Staten ook, maar kan ook met chauffeurs die zich verenigen om hem te ontmoeten op de weg. Als bemanning bepaalde taken kan zo vaak gaan voorkomen van een vijandige overname gemakkelijker. De concurrentie tussen de chauffeurs en bemanningen ook verdient punten bonussen en veel betere beloningen als men zich kan bevrijden van anderen.

The Crew Download racetracks

Die over het algemeen de voorkeur om alleen te spelen, moet in het downloaden van The Crew nog nooit bang voor verveling. Er wachten een hoop missies die vaak gebonden zijn als een aansporing om de wereldwijde leaderboards. Talloze testen uitdagingen voor verandering. Het kan de geest of die van beste coureur van de wereld of een vriend om de tegenstander te zijn. Alsof dat nog niet genoeg plezier, is er in elke regio PvP races die het in zich hebben.

The Crew Download Pimp

Voor race-spel zijn de pimpen van het voertuig

In zogenaamde hoofdkwartier, die kan worden gevonden in alle regio's, kunnen spelers hun voertuigen te pimpen. De wijken dienen als workshops om reparaties uit te voeren of gewoon om de auto te pimpen voor de volgende missie. De stemming systeem van het spel betekent ook dat gamers hun voertuig selectie gestaag uit te breiden. Autohandelaar, zijn er auto's uit de kast die kunnen worden uitgebreid naar de Tuner met exotische apparatuur.

map
Adblock
detector