Wandelen War Robots

In de vrije Wandelen War Robots App Gebruiker zal een Metal Warrior en duik in spannende real-time gevechten. De multiplayer shooter overtuigde zowel grafisch als in termen van de robot en wapens repertoire.

Wandelen War Robots app: Futuristische robot shooter

Meer dan vijf miljoen exemplaren van de futuristische shooter van het huis Pixonic al is gedownload sinds de release in april 2014 hoe kan de ontwikkelaars aangekondigd op hun website. Dit is een actie shooter waar de speler heeft te kampen met een mogelijke toekomstige wereld scenario als een combat robot.

Wandelen War Robots AppWandelen War Robots App - actievolle shooter

In aanvulling op de Walking War Robots Android-versie, kunt u hier gratis downloaden, is er een iOS-versie. Het spel wordt gefinancierd door middel van reclame en in-app aankopen. De laatste, maar het heeft nogal een kick, de prijzen zijn ongeveer vijf en 100 euro. De Android-toestel moet worden met Android versie 4.1, ook een internetverbinding nodig om te zorgen voor de real-time games.

Het verhaal in Walking War Robots Android

De shooter speelt zich af in een toekomstige versie van de aarde, die alleen ziet eruit als een slagveld. Zodra u een manier om te gaan met de straling van nucleaire wapens hebben gevonden, ze zijn praktisch een alledaagse gebeurtenis. De barrières zijn verdwenen - hebzucht is des te groter. De nationale grenzen niet meer bestaan ​​echter strijdkrachten trekken de wereldorde. De steeds woedende strijd tussen de kampen zal worden gehouden met enorme strijd robots die nucleair aangedreven zijn. In de cockpit van een dergelijke Warriors speler toeneemt.

Wandelen War Robots robot appDiverse robots en wapens in WWR

Diverse robots en wapens

Deze verschillende wapens en robots die kunnen worden gebruikt in de shooter van de gebruikers. Zodat de applicatie heeft ongeveer 16 bestrijding van robots, die worden gekenmerkt door verschillende eigenschappen. In de loop van het spel, uithoudingsvermogen, vuurkracht en snelheid kan worden ontwikkeld, zodat u een onoverwinnelijk vechten robots kunnen maken. Ook hier is de 20 wapens die gebruikt kunnen worden afhankelijk van het type game help. Robots en wapens kunnen ook met elkaar worden gecombineerd op verschillende manieren.

Multiplayerspeltypen in Shooter

The Walking War Robots app maakt het ook mogelijk de samenstelling van de troepen, waarmee je kunt gaan in de strijd. De focus ligt op 6-naar-6-gevechten waarin teams hun tactische vaardigheden tegen rivalen kan aantonen uit de hele wereld op de proef. Daarnaast is het spel biedt banen die klaar bonussen voor succesvolle afronding te hebben.

map