na de In 80 dagen rond de wereld Download Spelers zullen worden overgedragen aan de 19de eeuw Londen. Het uitgangspunt van het verhaal, gebaseerd op de roman van Jules Verne, is een weddenschap: Phileas Fogg - een gepassioneerde whist speler - bet tot 20.000 pond sterling, dat hij erin slagen om de wereld rond te reizen in de gelijknamige periode. Samen met hem en zijn Diener Jean Passepartout spelers de wereld rond, de voltooiing van meer dan 80 uitdagende levels.

In 80 Days Around the World DownloadMet in 80 dagen rond de wereld Download speler één van de meest boeiende match krijgt 3 games.

In 80 dagen rond de wereld Download - één van de beste Match 3 Games

Met in 80 dagen rond de wereld het downloaden van een typische wedstrijd is 3 game op de computer: level na level spelers moeten nu maken door het combineren van ten minste drie dezelfde personages een verticale of horizontale lijn die dan oplost en in het beste geval een belangrijk artefact releases. om de begeerde items te krijgen, maar er is een strikte tijdslimiet die wordt steeds korter. De reis begint in Londen, in dit geval moet eerst geld en goederen worden verzameld voor de financiering en je gaat naar het buitenland en verre continenten. In aanvulling op de vaardigheid en puzzel game-gebruikers zijn zo vertrouwd zijn met een van de klassiekers van de science fiction literatuur.

Ongeveer 80 levels en tal van bonus items

De eenvoudige - het boeiende ondanks - gameplay in 80 levels door de geschiedenis. Veel items die obstakels kan vernietigen, maken het spel complexer en vereisen de juiste strategie en het juiste moment zo efficiënt te gebruiken als mogelijk is. Hoewel de animaties zijn nu enigszins simplistisch, ondanks alle kleurrijke graphics is modern en goed ontworpen.

Tijdloze klassieke spel in een gratis demoversie

Toegegeven: The In 80 dagen rond de wereld download niet een echte klassieker en een parel van de drie-win-principe is de nieuwste game op de computer voor. Het bleek de loop der jaren steeds weer in verschillende variaties - of voor de Nintendo DS of als app voor smartphones en tablets. De download en het eerste uur van de games zijn volledig gratis. Na de proefperiode, kunnen de volledige versie worden gekocht met kosten die door de software.

Wie kent niet het verhaal, kan het hier worden gelezen door de manier waarop: