De strategie spel klassieke Command & Conquer chirurgie Tiberian Sun's gratis &# 45; dat wil zeggen met inbegrip van de uitbreiding Firestorm! In 2030, de Nod en de GDI nog steeds worden geconfronteerd, en Kane begint een van Blitzkrieg.

Voor de lancering van deel IV gratis Command & Conquer Tiberian Zon Download

C&C; grenst aan een van de Starcraft en Warcraft klassiek als zodanig over de strategie spel sector. Bovendien, met het oog op de spanning brandstof ongeduldige gamers voor de start van de vierde etappe, Electronic Arts komt op het juiste moment met een slimme marketing zet om de hoek. Tijd voor de start van de Tiberian Twilight voorganger Zon van Tiberian is beschikbaar als gratis download. en wanneer extra specialiteiten pakt EA ook de Games uitbreiding Firestorm op de top van het.

Command & amp; Conquer Tiberian Zon Download operatie

De strijd tussen Nod en GDI blijft

Zon van Tiberian, ten onrechte beschouwd als een deel III in Duitsland, is al gepubliceerd in 1999 en nu beschikbaar als gratis download sinds 2010. De voortzetting van de Tiberium serie leidt de niet aflatende conflict tussen de Brotherhood of Nod en de GDI multinationale kracht verder constant. In 2030, de Brotherhood of Nod na de vermeende dood van Kane in eerste instantie lijkt verzwakt. Maar de korte pauze duurt niet lang - de bittere strijd tussen de twee partijen te gaan op de volgende ronde. Wat nieuw is, is de aanzienlijk deel van de gemechaniseerde Sci-Fi componenten. Dus Robo eenheden en amfibievoertuigen maken het spel leuk en maken het leven moeilijk voor de tegenstanders.

Nieuw: De Zon van Tiberian wijst rollen om echte slimme strategen

Fans van de serie al tijdens het gamen Command & Conquer Red Alert voor meerdere nachten hebben geslagen rond de oren, weten hoe de wind bij C&C; running. Ook in De Zon van Tiberian, is het belangrijk om de bodem, lucht en water eenheden te bouwen en te organiseren. De hele zaak is natuurlijk niet zonder de nodige financiën, de slimme gamers nog steeds te staan. Dit vereist middelen, bijvoorbeeld, afgebroken of summier door spionnen in de vijand "uitgeleend" zijn. zoals reeds van zijn voorgangers bekend is, kan de schuine strategie speler ofwel zet een GDI commandant te verdedigen, of als een handlanger Kane's zorgen te maken over de verrassingsaanval van de gefedereerde troepen. nieuw Echter, is dat het niet langer is zowat elke anonieme commandant, maar spelers voor de eerste keer nemen over de rol van de echte acteurs. Aan de zijkant van de Broederschap is de rol van Anton Slavik, het dichtst vertrouwelingen Kane, zijn beschikbaar. Wie strijdt onder de vlag van de GDI, wordt aangenomen als bevelhebber Michael McNeil General Solomon.

Command & amp; Conquer Tiberian Zon Download Operation Firestorm

Firestorm add-on introduceert nieuwe features

Dat de expansion pack Firestorm in vrij Zon van Tiberian Download Command & veroveren is opgenomen, geeft het hele spel in aanvulling op spanning en kans op conflicten. Firestorm stuurt niet alleen de nieuwe fractie Cabal in de race is een aanvulling op de Tiberium spektakel ook een aantal nieuwe features en spannende missies. Met Cabal ontstaat nu een nieuwe gewapende macht van kunstmatige intelligentie tegen de menselijkheid en introduceert nieuwe wapens en technologieën. Bovendien kan men kiezen voor een single-player missies met een verhaal of tegen de computer als Internet en netwerk-wedstrijden tegen menselijke tegenstanders - saai het zal binnenkort niet worden gegarandeerd. Tussen de afzonderlijke missies ook voor zorgen - consumeren althans voor die tijd - Video's van de nodige afwisseling. Let op: wanneer Online versie in de multiplayer kan een onberispelijke gameplay niet verzekerd zijn. De reden is dat de server in kwestie jaar geleden werden stilgelegd. Real-time pionier strategie Timeless Sinds het begin van dagen is er veel in het spel sector, zeker als je kijkt naar het brede scala van strategie games, gedaan. Ondanks de vele jaren dat C&C; is doorgegaan met de Zon van Tiberian reeds onder zijn riem, het is een van de ultieme klassiekers - en terecht. Het spel biedt tijdloze gameplay met een hoogspanning strategie en verhouding. Een must voor alle gamers! Tip voor de fans van de serie: Command & Conquer Tiberium Alliances ** ** is gratis en in de browser gespeeld!