de Ori en de Blind Forest Download verschijnt na vier jaar van ontwikkeling voor Windows-pc en kan uit het spel verkoop Steam worden besteld. De 2D platformer zal ook beschikbaar zijn voor de Xbox One en 360 Het debuut werk van de Oostenrijkse game-ontwikkelaar Moon Studios heeft een fantastische gameplay en prachtige, magische animaties.

Ori en de Blind Bos Download met fascinerende puzzels

Vooral in termen van uiterlijk en esthetiek spel, hebben de ontwikkelaars een groot werk in de 2D-platformer gedaan. Maar de gameplay is buitengewoon hoog niveau. De belangrijkste rol speelt Alien Ori, plant tegenstander en andere spelelementen gebruikt om slingeren verzonden in de gewenste richting te zwaaien duizelingwekkende hoogtes.

Ori en de Blind Forest Download

Nauwkeurige besturing met hoge krachtfactor

De besturing bewijst hoe moeilijk de vaardigheid passages als zeer nauwkeurig en speelt heerlijk glad. Ori zelf heeft geen wapens, maar kan de kogels van de vijand af te weren door terug te keren gooit ze naar de aanvaller of zij gebruikt om door te breken houten wanden.

Veel uitdagende puzzels zijn inbegrepen

Zoals precies de gameplay is zo moeilijk, maar het is ook om te gaan met de taken succesvol. Ori en de Blind Forest blijkt niet als een no-brainer, maar zo hard platformer straft de speler elke fout onmiddellijk. Op de voorgrond geen schietpartij orgieën of gevechten, maar moeilijke, uitdagende puzzels zijn.

Ori en de Blind Forest Download platformer

Ori heeft Altijd in beweging

In sommige delen van het spel moet Ori altijd in beweging blijven en kan daardoor elke verkeerde beweging die onvermijdelijk zou leiden tot de dood te maken. Immers, kan de speler zelf te plaatsen overal waar een save punt niet al te lastig spel arcades en dus onvermijdelijk vereiste herhalingen althans te verminderen een beetje.

Ori en de Blind Forest Download metroidvania

In Ori en de Blind Forest komt geen routine

Prijzenswaardig is in vergelijking met andere games in het genre van platformactie en de zogenaamde "Metroidvanias"Dat kleine routine komt. Steeds weer moet de speler te komen met nieuwe manieren en trucs om hun taken te vervullen en de puzzels op voorwaarde op te lossen. Meer platformactie games zijn beschikbaar als gratis download in onze uitgebreide software aanbod.