Speed ​​haast iedereen? Met de gratis Asphalt Nitro App het kleine broertje van de racegame Asphalt 8 voorganger komt het Android mobiele apparaat. Een verscheidenheid van nieuwe gelicenseerde wagens, gevarieerde routes en omgevingen, alsmede stunts en actievolle game modes wachten adrenaline junkies. Eindelijk terug: achtervolgingen met de politie.

Asfalt Nitro app: uitloper van asfalt 8

De Franse ontwikkelstudio Gameloft is internationaal bekend om zijn spannende actie en race spel apps. Na het succes van Asphalt 8: Airborne fans van het spel kunnen zich verheugen op nieuw materiaal voor hun snelheid stormloop nu. Nitro heeft het bedrijf een waardige uitloper, die u hier kunt downloaden voor Android-apparaten gratis vrijgegeven. De gebruiker moet echter ten minste één apparaat met Android versie 4.0. Opmerking: Het bood om bepaalde items, bijvoorbeeld, optionele in-app aankopen te ontgrendelen.

Asphalt Nitro AppAsphalt Nitro App - spannende race game van Gameloft

Asfalt Nitro Android: gelicenseerde wagens in grote omgevingen

De race-spel is ook een lust voor het oog op twee manieren. Dus verwacht de gamer aan de ene kant een verscheidenheid aan gelicenseerde wagens - waaronder luxe en sportieve instanties zoals de laferrari of Lamborghini Veneno. Daarnaast wordt de gamer geleid tot prachtige locaties en een grote, gevarieerde routes. Terwijl in een ogenblik nog steeds op de hete asfalt op het met palmen omzoomde kust - met uitzicht op de zee - rushes verleden, is men het volgende moment in de meest prachtige berglandschap en kijken naar de met sneeuw bedekte berg tip. Mits men is met de ogen snel genoeg om de aanblik van het circuit op te vangen. Het asfalt nitro app stuurt de speler ieder geval één keer over de hele wereld - van China tot Brazilië.

Beide componenten - tracks en auto's - zijn echter, zoals gebruikelijk is voor games apps ontgrendeld alleen stuk voor stuk. Wie houdt er niet genoeg geduld, kan de wachttijd of een andere met echt geld op in-app-producten te verkorten.

Asfalt Nitro App TrackingWilde achtervolgingen met de politie

Racing spel met 8 verschillende spelmodi

Naast de vele routes en racewagens ook heel verschillende spelmodi zorgt voor afwisseling. Als u wilt, natuurlijk kan reizen non-stop alleen race. Maar dan mis je online races waar u kunt concurreren met andere spelers. Deze modi Gate drift of vernietiging en de asynchrone racen met vrienden zijn hier, bijvoorbeeld. Het hoogtepunt van asfalt Nitro Android is de populaire volgmodus. Dit is al lang verdwenen uit de Games en is nu spannender dan ooit terug te keren.