0 n.Chr.

De oorsprong van de real-time Stategie 0 n.Chr. liggend in een mod voor Age of Empires Online II. Daarom draait alles in de Free Game te bouwen netjes om angst in een efficiënte wapen productie met het doel van zijn tegenstanders.

0 n.Chr. Download: onderhoudend real-time strategy

Totdat het zover is, maar heeft een veel te doen op het werk, je begint maar zijn verovering van een klein dorp, en met slechts een paar gewapende mannen aan zijn zijde. Voor welk land ze komen, kiest men in het begin van 0 n.Chr. Of men stort zich in de strijd als een Carthaagse, Kelt, Hellene, Iberiërs, Romeinen en Perzen, uiteindelijk wordt overgelaten aan hun eigen smaak. Andere taken zijn het verzamelen van grondstoffen, het trainen van een leger en het onderzoeken van technologieën. Het is echter gebruikelijk in dit genre, dat elke mensen ofwel zijn voor- en nadelen te trekken. Ook 0 n.Chr. is geen uitzondering. Opvallend is echter dat groot belang werd gehecht aan historische nauwkeurigheid. Magisch begaafde troepen wordt onderzocht volgens tevergeefs, voor het spel, zo veel mogelijk proberen te houden door echte gebeurtenissen uit de oudheid - dit omvat ook de geografie van kaarten met één. Het spel bevat een map editor genaamd Atlas.

0 n.Chr. downloaden

Het feit dat 0 n.Chr. momenteel nog in een zeer vroeg stadium van ontwikkeling, valt vooral omdat niet alle van de game opties zijn ook haalbaar. Toch al compleet zijn al compleet single- en multiplayer games. Grafisch en speels, verlaat de Free Game al een vrij goede indruk - hertest zeker aan te raden.

map