In de vrije Strafzaak app Gebruiker slip in de rol van een onderzoeker van de recherche, die nauwelijks pure lijken en spannende gevallen kan redden. Zoals bekend van film en televisie, zijn delict geïnspecteerd, onderzocht bewijsmateriaal en ondervraagd verdachten om de daders op zijn best bloot te leggen.

Strafzaak app zoekopdrachten ingeschakeld rechercheur

lossen mysterieuze moordzaken, arresteren slechteriken en toch zo cool en casual look, zoals CSI onderzoekers of delict commissarissen? Geen probleem - de games app van het huis vrij eenvoudig maakt het mogelijk. Gebruikers zijn in de app een deel van de politie Grimsborough en zijn er voor hun onderzoek naar moordzaken. Waarvan er meer dan genoeg voor de rest. De kleine stad vol met criminelen, die allemaal moeten worden ingesprongen. Op basis van de overzichtskaart dat alle wijken vertegenwoordigt, kunt u zien hoeveel gevallen wachten op de speler.

Strafzaak appIn de strafzaak app om onderzoekers te vermoorden

De gebruiker kan zijn onderzoek op Facebook of mobiele starten op iOS en Android-apparaten. Om Dit laatste is bij het aangeboden download. Het spel is gratis, maar biedt in-app aankopen voor bepaalde in-game items beschikbaar zijn.

Strafrechtelijk onderzoek in de zaak Android

Als u op zijn eerste zaak in het overzicht hebt geklikt map's're af. De gebruiker start zijn opleiding cursus bij de scène. Dit moet worden genomen schoof onder de microscoop. Dit klinkt makkelijker dan het is aan het einde, omdat de plaats delict worden vertegenwoordigd door verborgen voorwerpen. De speler moet er zo snel mogelijk vinden van een bepaald aantal objecten en de beste. Afhankelijk lenig je bent, hoe meer punten je krijgt. Punt aftrek is er mis met klikken. De gamer moet proberen om minstens één ster krijgen elke scène in de strafzaak app.

Strafzaak app sceneDelict zijn verborgen voorwerpen waarin bewijs moet worden gevonden

bewijsmateriaal in de onderzoekers spel te analyseren

De gevonden voorwerpen moet nu correct worden ingedeeld en geïnterpreteerd. Hier, kan verder onderzoek helpen. De speler kan objecten in het laboratorium te onderzoeken of raadpleeg eerste verdachte. Voor beide acties, die meestal zijn ontworpen als een mini-game moeten spelers sterren verdienen.

Als de speler zijn argumenten heeft afgerond en de informatie vergeleken met de verdachte, kan de dader worden gearresteerd.

Energie en experience points voor onderzoeken

Hoewel het vaak kijkt naar CSI, want de onderzoekers de klok rond zou zijn op een klopjacht, moet de strafzaak onderzoekers soms rusten. Wanneer en hoe lang is de batterij meter.

In elk geval opgelost, en de inspectie van verborgen objecten kan de speler verzamelen experience points en munten. Deze kunnen worden gebruikt voor items zoals kogelvrije vesten of koelte Accessoires