Boom Beach voor Android

Met het spel Boom Beach komt het aan de bescherming van vreedzame inheemse bevolking en waar het hele eiland groepen van de Black Guard bevrijden. Deze strategische spel te spelen, is er nu eindelijk beschikbaar voor Android smartphones.

De Boom Beach Android spel en het principe

In Boom Beach is op spel van Supercell, die wordt vergeleken met veel andere strategie games gratis te downloaden zeer eenvoudig te spelen, omdat het spel principe is eenvoudig: De gokker heeft een eiland of zelfs eilandengroepen en hun geboorteland tegen de vijandige beschermen zwart Guard en komt altijd op succesvolle missie van een level te voltooien. In ruil daarvoor, kan hij worden aangevallen door de Black Guard opnieuw en opnieuw voordat het is om zichzelf te beschermen. Voor deze taak staan ​​hij wacht gebouwen, schepen of troepen beschikbaar.

Boom Beach Android

Voorwaarden en gedetailleerde spelelementen

door Boom Beach Android Om te spelen, de gepassioneerde gamers hebben behoefte aan een Android-smartphone met een besturingssysteem Android 4.0.3 of hoger. Na het downloaden van de APK, kan het spel onmiddellijk beginnen: de gebruiker neemt de rol van een commandant en neemt met de hulp van zijn "team" de verschillende taken, waaronder een voor een wijk te bouwen, of om het gebouw, troepen of schepen te upgraden. Dit wordt gedaan met goud of hout dat moet worden uitgewerkt door de succesvolle missies. De speler moet de tijd nemen na een zegevierende missie ook omdat het alleen wordt beschermd voor een korte tijd tegen vijandelijke aanvallen en dus heeft de tijd om zijn verdediging te versterken. hij valt net na een overwinning zijn tegenstander weer, deze beschermende tijd is gevlogen. Dit alles en nog veel meer is te zien in de volgende video tutorial voor Boom Beach Android weer:

kijk & Voel de strategie spel

Het ontwerp van het gratis spel is eenvoudig, gemakkelijk en komisch. De overgangen tussen land en zee abrupt en kleur duidelijk gescheiden. Toch is het spel is zeer gastvrij. Belangrijk bij esthetiek is dat de afzonderlijke functies zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden en de speler op elk moment weet wat hij doet of moet doen. maar dit is echt duidelijk te allen tijde, in het bijzonder als een "sergeant" de commandant staat opzij op elk moment.

Boom Beach Android Sergeant

De adventure game voor iedereen Het spel Boom Beach Android is een leuk tijdverdrijf voor jong en oud, die nu geniet eindelijk te gaan. Het spel is intuïtief en gemakkelijk te spelen en bovendien gratis. Alleen de extra hulpmiddelen om sneller te krijgen in een hoger niveau, moet worden betaald. Echter, als je geduldig hoeft niet te zweep uit zijn creditcard.

map
Adblock
detector