Ruwe kantjes, maar gaat naar het huis: Voor een beperkte tijd is Electronic Arts als onderdeel van de campagne van dezelfde actie Kracher Battlefield 3 gratis te downloaden - grijp het hier is het devies.

Battlefield 3 gratis te downloaden voor een korte tijd

Net als bij EA voor Battlefield 3 download nu vaak voor dat een geïnstalleerde Origin eis van de klant. Dit stelt vervolgens maar liefst extra 20 gigabytes aan gegevens met terugwerkende kracht uit het net - maar het heeft dan in zichzelf. Op individueel niveau als in multiplayer of co-op spelen dompelt u onder in gevechten dat de naam Stahlgewitter meer dan verdiend hebben. Of men glijdt of na het downloaden van Battlefield 3 in het uniform van de storm of de levering soldaten gebruikt als een pionier of verkenning, is volledig afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van elk individu. Zoals gebruikelijk in games van dit genre elke klasse heeft zijn eigen vaardigheden die het gedrag van het spel te beïnvloeden in deze first person shooter.

Downloaden Battlefield 3

Slechts een korte tijd: Battlefield 3 gratis te downloaden

Dus is de storm soldaten in Battlefield 3, het vuur meest krachtige aanvalsgeweer gebruikte open, en hij kan werken op het slagveld als een genezer, en wekken zelfs dode kameraden tot leven. Bereidt echter vaststellen van de totaal 43 verschillende categorieën voertuigen en vliegtuigen en anti-tank raketten. Zoals Ondersteuning widerum voorziet in de levering van munitie, mijnen en zet verschießt via mortel explosief en rook granaten. Ten slotte is de verkenning geëlimineerd tegenstanders niet helemaal eerlijk, maar elegant met zijn sniper rifle en waargenomen vijandelijke bewegingen met behulp van drones en / of bewegingsmelders.

De keuze van de game-modus wordt overgelaten aan zijn eigen Gusto na Battlefield 3 te downloaden. In single spel ben je betrokken bij de vorm van een campagne in de strijd van de Verenigde Staten tegen een PLR zogenaamde terroristische organisatie. Dit is de grens tussen Iran en Irak na de sinistere reilen en zeilen, maar werkt bijvoorbeeld ook in Parijs. De actie is inmiddels afgerond. Onze software catalogus, vinden echter met Battlefield Heroes en Battlefield Play4Free free spin-off van de serie.

Battlefield 3 te downloaden: gratis voor een korte tijd

De co-op spel is online en voor twee gespeeld. Zes speciaal op maat gemaakte missies in drie moeilijkheidsgraden zal hier met succes worden afgerond. Aangezien deze modus nieuwe en effectievere wapens zullen openen voor de multiplayer game, is het tot op zekere hoogte worden gezien als een voorloper voor deze hoogste discipline in Battlefield derde Wie durft deze modus, de kogels vliegen tot 64 tegenpartijen rond de oren dat het een echte schoonheid, en de andere in variaties zoals Deathmatch, Capture the Flag en diverse ... Let op: De gratis download van Battlefield 3 is alleen open tot 3 juni 2014. Wie helaas miste deze actieperiode, wat zeker in onze software catalogus geschikt shooting games gratis te downloaden.