programma games zelf? Met de Unity game engine, dit is zeker geen sinecure is veel gemakkelijker, maar zeker niet gemakkelijk.

Het consumeren van 2D- en 3D-games ontwikkeld door Unity Download

De game drive gemaakt en voor games essentiële componenten zoals modellen en texturen geïmporteerd, maar ook geluid en animatie-elementen. Hun (fysieke) verweten gedraging Unity vast met behulp van een editor, waarbij ervaren gebruikers de hele zaak kan met uw eigen scripts. Op welk platform het spel vervolgens zal worden gebruikt, nauwelijks van belang voor de eenheid. iPhone, Android, W7 / W8-Phone en Blackberry en web games zijn ook mogelijk met de freeware zoals console games en natuurlijk tijdverdrijf voor Windows, Mac of Linux. Voor welk doel dan ook, u wilt het spel machine te gebruiken, is het raadzaam een ​​kijkje nemen op de online documentatie van de fabrikant. Een overeenkomstige verband kan worden gevonden in de downloadsectie. in aanvulling op de vele nieuwe functies - - Met de huidige versie van technieken uit de betaalde Pro Edition in Unity gratis ter beschikking gesteld. Deze omvatten onder andere real-time schaduwen en verbeterde navigatie van het personage, evenals een betere versie management. Waardoor nu de samenwerking met game-ontwikkelaars van de Pro Line.

Unity downloaden

De lijst van games, waarachter Unity, heeft enkele duizenden titels volgens de fabrikant. Onder hen zijn ongeveer Slender en Bad Piggies, om er maar twee beter bekende voorbeelden. is ook te vinden op het web steeds meer Unity-based games, is een voorwaarde voor het gebruik van de Unity Web Player. De gratis Unity Engine maakt de ontwikkeling van complexe 2D en 3D-games voor Windows, game consoles, mobiele apparaten en browsers. Texturen, geluiden en animaties kan daardoor creëren en importeren comfortabel.

Beperkingen van Unity

Gratis registratie vereist van de fabrikant.