Oddworld: Abe’s Oddysee – Nieuwe ‘n’ Tasty

Oddworld: Abe’s Oddysee – Nieuwe ‘n’ Tasty

de Oddworld: Abe’s Oddysee – Nieuwe ‘n’ Tasty Download is een leuke remake van de klassieke platform waarop de fans reikhalzend uit sinds de eerste aankondiging in januari 2011th De herziene versie biedt een chique, moderne 3D-graphics en een nieuwe motor op de achtergrond.

Oddworld: Abe’s Oddysee – Nieuwe ‘n’ Tasty Download: heruitgegeven cult titel

Verscheen voor het eerst Oddworld: Abe’s Oddysee al in 1997 en werd gepubliceerd door de populaire game-ontwikkelaar Lorne Lanning en zijn bedrijf Oddworld Inhabitants voor de PlayStation console en Windows. Zelfs vandaag de dag, de platformer is een absolute cult titels. Held van de al even grappige als geneigd Games is Abe, die vecht tegen de onderdrukking van zijn collega en wordt geconfronteerd met de taak van zijn Mudokon vrienden en om zich van een vleesfabriek te slaan. Hun lot is anders voorbestemd om te eindigen als vlees snack op een vijandige planeet.

Oddworld: Abe's Oddysee – New 'n' Tasty Download

Corporate and consumentisme overblijfselen

In de remake, waarvoor de Just Add Water team verantwoordelijk is, blijft een groot deel van de bedrijven en consumenten kritiek. Als je beter kijkt, herkent als inhoudelijke achtergrond allegorie van onze zogenaamde boerderij dieren die in grote bedrijven onder wrede omstandigheden worden gehouden en niet dier onder. Ze dienen ons mensen alleen als voedsel – net als dit is wanneer Abe en Mudokons voor de vleesfabriek van de zaak.

Schick vernieuwde graphics en animaties

Heel bewust, was het spel niet helemaal veranderd, maar blijkt dat alleen in de openingsscène van de klassieke alle eer. Dankzij de nieuwe Unity engine graphics en animaties komen ten opzichte van de originele versie van natuurlijk veel beter. In termen van gameplay, is er veel veranderd en de klassiekers zorgvuldig en vakkundig gered in de moderne tijd. Fans van het eerste uur zal toch blij zijn, maar ook gamers die niet het origineel niet kennen, krijgen hun geld.

  Construction sites Simulator 2017

Oddworld: Abe's Oddysee – New 'n' Tasty Download Abe

Fouten in Oddworld: Abe’s Oddysee genadeloos gestraft

Echter, de speler moet stam die behoren tot in Oddworld: Abe’s Oddysee – ver Nieuwe ‘n’ Tasty gaan. Elke fout wordt genadeloos aangepakt. De moeilijkheid is niet te versmaden, zodat de onvrijwillige held moet nieuw leven worden ingeblazen in de opstand tegen het interplanetaire vleesfabriek vaak op de laatste checkpoint. Een korte, ondoordachte stap is alles wat nodig Abe aankomt op een mijn wordt gedetecteerd door de beweging scanners, verbrijzeld op de grond of hij wordt doodgeschoten door de oppassers.

Oddworld: Abe's Oddysee – New 'n' Tasty Download JumpandRun

Oddworld: Abe’s Oddysee biedt een hoge verslavend

Wie heeft het geduld om te waden door alle uitdagingen door middel van wordt beloond met een uitzonderlijk motiverende platform game met een hoge verslaving factor. Eigenlijk is het de speler kan ook niet anders dan helemaal opnieuw beginnen met het oog op een sectie met succes te voltooien. Als de gamer is in afwachting van het werk berg school, universiteit of professionele front, moet hij niet beginnen totdat het spel. Degenen die nog steeds in de Oddworld: Abe’s Oddysee – New ventures ‘n’ Tasty downloaden moet, zijn er tal van taken en puzzels op te lossen, waar de speler, bijvoorbeeld, druk op de rechter schakelaar of nodig heeft om de juiste weg te vinden. Tal van andere gratis platformer Downloads zijn beschikbaar in onze software catalogus.

map