The Sims 4: Aan de slag

The Sims 4: Aan de slag

met de The Sims 4: Get Download werken de eerste officiële add-on voor de populaire het leven simulatie van Electronic Arts verschijnt. Alles draait om de wereld van het werk en carrière planning van de Sims. De speler kan maken, onder andere carrière als arts, detective of wetenschapper in de virtuele wereld.

The Sims 4: Get Download werken: Uitbreiding van het Life Simulation

Als de speler besluit voor een carrière als arts, hij woont de spannende professionele leven van een noodsituatie arts en besteedt de dag proberen om het leven van zijn patiënten te redden om kinderen op de wereld te brengen en uit te voeren kritische noodhulp. Voor degenen die liever misdaden onderzocht als een detective delict verlichten, geïnterviewd verdachten, los raadselachtige gevallen en breng criminelen naar de gevangenis.

The Sims 4: Get Download werkenThe Sims 4: Get Download werken: add-on voor de populaire leven simulatie (Foto: Electronic Arts)

openen hun eigen Ladenschäfte

Een ander alternatief voor de carrièreplanning in Sims 4 Universe: Als wetenschapper maakt de speler bizarre uitvindingen en beslissen of hij wil om het te gebruiken ten goede of ten kwade doeleinden. Zelfs in het bedrijfsleven, kan de vriend van simulatie games te realiseren en opent eigen winkels, bijvoorbeeld, een bakkerij, een boekhandel, een boetiek of een kunstgalerie.

De speler kan als Alien Hunter handelen

Wie kan niet veel met de klassieke vakgebieden te doen en zou liever naar Alien jacht, ontmaskerd als Sims vermomde aliens die zijn verstopt in het spel. The Sims 4: Aan het werk download is beschikbaar als een uitbreiding van de simulatie game van Electronic Arts sinds 2 april 2015 Windows en Mac-computers en kost 39,99 euro.

The Sims 4: Get Download Career werkenIn de add-on voor Sims 4, kan de speler een carrière als arts in het ziekenhuis te maken. (Foto: Electronic Arts)

The Sims 4: brengt nieuwe carrière locaties aan het werk in het spel

De add-on voor Sims 4 leidt de speler naar verschillende carrière locaties zoals ziekenhuizen of politiebureaus en biedt nieuwe mogelijkheden voor het vak en het dagelijks leven van de Sims beschikbaar. Om te duiken in de professionele wereld van de Sims, worden de apart verkocht Sims 4 basisspel en alle game-updates ook vereist. Meer Simulatie spellen gratis te downloaden zijn beschikbaar in onze uitgebreide software aanbod.

Funny Dog Video: De beste clips

Funny Dog Video: De beste clips

Grappige hond video’s op YouTube: We hebben de grappigste, meest originele clips voor hondenliefhebbers verzameld. Hier kijken naar Cool Dogs Movies!

View Gallery

map