Bouw Simulator 2015

in de Bouw Simulator 2015 Download afgetopte bouwers worden gezocht. Als u altijd al wilde de eerste steen op het dak van een gebouw omhoog te trekken, krijgt de kans om in deze simulatie. Faithful machines van Liebherr, MAN en STILL met een extreem realistische controle te garanderen authenticiteit. Bovendien, meer dan 150 locaties en 200 subtaken wachten op een geschikt promotor.

Bouw Simulator 2015 Download voor beginnende bouwers

Voor simulatie fans, er is niets dat niet bestaat: Trucks, controle vliegtuigen of raceauto's of ga naar de voetbal of agrarische sector. Door het downloaden van de Bouw Simulator kunnen 2015 gebruikers nu nemen over de bouw onder de microscoop. Voor deze, de simulatie spel van het huis heeft weltenbauer. Software ontwikkeling 15 verschillende apparatuur aan boord, de originele machines van STILL, MAN en Liebherr zijn gemodelleerd. Gebruikers kunnen zo hun vaardigheden te bewijzen aan mobiele kranen, diverse soorten graafmachines, wielladers, bouwvoertuigen, beton pompen en andere apparatuur.

Bouw Simulator 2015Bouw Simulator 2015 Download met original equipment (Foto: weltenbauer)

gebouwd alles met stenen. kunnen optrekken beton, hout en staal: van kleine huizen tot industriƫle gebouw. Afronding van de gevoel van op de constructie, door de realistische controle, die steunt, onder andere, de Euro-control van graafmachines, evenals het originele geluid, die speciaal werd opgenomen van echte machine.

Systeemvereisten voor de Simulator spel

Voor gebruik op een pc Windows 7 tot 10 is noodzakelijk. Daarnaast is een dual-core processor op 2,4 GHz en 4 GB RAM vereist. De fabrikant vereist ook een DirectX 9 compatibele grafische kaart met 1 GB VRAM, een geluidskaart en een muis en toetsenbord. Voor meer plezier en meer echte rijervaring lijsten ondersteuning voor joysticks, stuurwielen en gamepads biedt.

Bouw Simulator 2015 spelwereldBouw Simulator uitkomen bouwers dromen. (Foto: weltenbauer)

Variety is gegarandeerd in de Bouw Simulator 2015

In aanvulling op het brede scala van machines ook talloze taken en bouwplaatsen voor genoeg variatie. Al met al kan de gebruiker zich uitleven op 150 bouwplaatsen en het oplossen van 200 subtaken. Daarnaast is de game wereld van de bouw simulator is zeer groot. Verschillende wijken en gebieden zijn bevaarbaar. In al het plezier dat ze kunnen worden overgelaten niet alleen dealers en leveranciers. Op de bouw voortdurend nieuwe materiaal wordt uiteindelijk nodig is. Wie huurt evenals de klant kan rekenen op grotere orders en aantrekkelijker kantoren.

Bouw Simulator 2015 Download veranderingDe gebruiker kan zich uitleven in 150 bouwplaatsen. (Foto: weltenbauer)

Indien nodig, kunnen spelers de taken in de multiplayer-modus en meester zo gewoon Baumissionen verdelen. vier spelers kunnen samenwerken als een team per wedstrijd.

Volledige modding ondersteuning in de bouw Game

Wie graag zelf werkt aan de uitbreiding van de game content, wordt ontvangen in de bouw Simulator 2015 met open armen ontvangen. Het spel ondersteunt modding, waar het kan. Dit op zijn beurt wordt veroorzaakt door een nieuwe variƫteit.

map